Διεθνές Επιχειρηματικό Forum στις 19 Ιουνίου από το ΕΒΕΘ και από το Γραφείο Διασύνδεσης της Παγκόσμιας Τράπεζας

Οι ευκαιρίες χρηματοδότησης που προσφέρονται από προγράμματα της Παγκόσμιας Τράπεζας, της Παρευξείνιας Τράπεζας Εμπορίου και Ανάπτυξης, της EBRD και του Millennium Challenge Corporation των ΗΠΑ, θα βρεθούν στο επίκεντρο Επιχειρηματικού Forum, που διοργανώνει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και το Γραφείο Διασύνδεσης της Παγκόσμιας Τράπεζας με τον Ελληνικό Ιδιωτικό Τομέα.

Το Φόρουμ με τίτλο «BLACK SEA BRIDGE Business opportunities from IFI-financed projects and IFI financing», που για Τρίτη φορά διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη, θα πραγματοποιηθεί την Tρίτη 19 Iουνίου και ώρες 9.00-17.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 24).

Οι εργασίες του Φόρουμ θα εστιάσουν στους διεθνείς διαγωνισμούς και στην χρηματοδότηση επιχειρήσεων της περιοχής της Μαύρης Θάλασσας. Αναλυτικές πληροφορίες για τους ομιλητές και τα θέματα που θα αναπτύξουν μπορείτε να βρείτε στο σχετικό πρόγραμμα που επισυνάπτεται.

Οι συνέργειες με τοπικές επιχειρήσεις, ως γνωστόν, αυξάνουν τις πιθανότητες επιτυχίας για τις ελληνικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε σχετικό διαγωνισμό σε γειτονική χώρα. Για το σκοπό αυτό, εκτός από τις ελληνικές έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν στο Φόρουμ και επιχειρήσεις από χώρες της περιοχής της Μαύρης Θάλασσας, προκειμένου να πραγματοποιηθούν κατ’ ιδίαν επιχειρηματικές συναντήσεις στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να συμπληρώσουν την on line δήλωση συμμετοχής https://goo.gl/forms/bfXCHEUANkRxutoj1 μέχρι τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018. Σημειώνεται ότι το Φόρουμ θα πραγματοποιηθεί στην Αγγλική γλώσσα και η συμμετοχή σ’ αυτό είναι δωρεάν, με την προϋπόθεση της προηγούμενης δήλωσης συμμετοχής.

H διοργάνωση πραγματοποιείται με την ευγενική στήριξη του Ελληνο-Γερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.

Για οποιαδήποτε συμπληρωματική ενημέρωση μπορείτε να επικοινωνείτε με το ΕΒΕΘ, Γραφείο Διασύνδεσης της Παγκόσμιας Τράπεζας με τον Ελληνικό Ιδιωτικό Τομέα, Τμήμα Τύπου και Εκδόσεων, τηλ. 2310 370.120 και 2310-370132.

Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα του Forum: 
   Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα