Όροι Χρήσης

Πριν να κάνετε χρήση του ιστολογίου http://ergonblog.gr (εφεξής “ERGON Blog”), σας προτρέπουμε να διαβάσετε προσεκτικά τους παρόντες Όρους Χρήσης. 

Σε περίπτωση διαφωνίας, παρακαλούμε να μην κάνετε χρήση του ERGON blog αλλά να μας γνωστοποιήσετε τις αντιρρήσεις σας προκειμένου να τις λάβουμε υπόψη, στο μέτρο του δυνατού. 

Τυχόν περιήγηση ή /και χρήση των υπηρεσιών του ERGON blog αποτελεί αμάχητο τεκμήριο ότι έχετε διαβάσει προσεκτικά και αποδέχεσθε τους παρόντες όρους ανεπιφύλακτα, στο σύνολό τους. 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • Το ERGON blog φιλοξενείτε από την Google (Blogspot) σε Server που βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και παρά τη χρήση ελληνικής γλώσσας δεν έχει καμία σχέση με το Ελληνικό Δίκαιο. Λειτουργεί σύμφωνα με την και διέπεται από τη Νομοθεσία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και αρμόδια Δικαστήρια να επιληφθούν οποιεσδήποτε διαφορές είναι αυτά των Η.Π.Α και συγκεκριμένα τα Δικαστήρια της Νέας Υόρκης.
  • Το ERGON Blog αποτελεί το επίσημο Blog της ERGON Σύμβουλοι Μηχανικοί® και δεν είναι σε καμία περίπτωση δημοσιογραφικό ή ειδησεογραφικό πρακτορείο.
  • Μοναδικός σκοπός του ERGON blog είναι η δημοσίευση ή/και αναδημοσίευση ειδήσεων προς ενημέρωση των συνεργατών και των πελατών της ERGON Σύμβουλοι Μηχανικοί® καθώς και των λοιπών αναγνωστών.
  • Το ERGON blog καταβάλει σημαντικές προσπάθειες ώστε να συμπεριλαμβάνει ακριβείς και ελεγμένες πληροφορίες σε όλη την έκταση των σελίδων του. Εντούτοις το δε δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια και πληρότητα του περιεχομένου που δημοσιεύεται και κατά συνέπεια δεν φέρει οιασδήποτε φύσης ευθύνη.
  • Το περιεχόμενο του ERGON blog αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της ERGON Σύμβουλοι Μηχανικοί® ,εκτός εάν το θέμα έχει αναδημοσιευθεί από άλλο μέσο (ηλεκτρονικό ή έντυπο) οπότε ανήκει στη πηγή του.
  • H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link (http://ergonblog.gr)
  • Το ERGON blog περιλαμβάνει links προς άλλα ανεξάρτητα websites τα οποία δεν ελέγχει, και σε καμία περίπτωση δεν φέρει ευθύνη για τον τρόπο λειτουργίας τους ή την τήρηση των όρων Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων από αυτούς τους φορείς. Προβλήματα που τυχόν προκύψουν κατά την επίσκεψη/χρήση των δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπουμε ανάγονται αποκλειστικά και μόνο στη σφαίρα ευθύνης των αντίστοιχων δικτυακών τόπων. Η παραπομπή σε άλλους δικτυακούς τόπους γίνεται προς διευκόλυνση των χρηστών μας και σε καμία περίπτωση δεν δημιουργεί οποιαδήποτε μορφής δέσμευση για οποιονδήποτε.
  • Το ERGON blog ουδεμία ευθύνη φέρει για το περιεχόμενο των σχολίων που κάνουν οι χρήστες. Υπεύθυνος για το κάθε σχόλιο είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του σχολίου. Οι συμμετέχοντες συμφωνούν να μην τοποθετούν δυσφημιστικό, προσβλητικό, spam, παράνομο ή οποιοδήποτε άλλο υλικό που μπορεί να παραβιάζει τους νόμους της Αμερικανικής Νομοθεσίας.
  • Οι διαχειριστές του ERGON blog διατηρούν το δικαίωμα να διαγράψουν οποιοδήποτε σχόλιο παραβιάζει τον παραπάνω κανόνα. 

Αποποίηση, Περιορισμός Ευθύνης

Το ERGON blog δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε μορφή ζημίας υποστεί οποιοσδήποτε επισκέπτης ή διαφημιζόμενος από τη χρήση ή την αδυναμία χρήσης και το περιεχόμενο του blog κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας. Η χρήση των ιστοσελίδων στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία συνεπάγονται τη βαθιά γνώση και αποδοχή των όρων του παρόντος. 

Διαφημιστικές προβολές

Το blog δεν συνδέεται με οποιαδήποτε μορφή σχέσεως (ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά αναφέρεται σχέση υπαλληλίας, εντολής, εταιρίας, συνεταιρισμού, franchise) και συνεπώς ουδεμία ευθύνη φέρει για το περιεχόμενο και την ακρίβεια των περιεχομένων των διαφημίσεων ή/και για την ποιότητα και τις χρεώσεις των προϊόντων και των υπηρεσιών των διαφημιζόμενων δια του ERGON blog.  


Ενστάσεις & Διαφωνίες

Αν διαπιστώσετε κάποιο σφάλμα, κάτι που σας θίγει προσωπικά σαν άτομο ή ομάδα ατόμων, ή θίγει συμφέροντα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info.ergonblog@gmail.com. Κατά την κρίση μας θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διορθώσουμε τυχόν σφάλμα.