Η έκθεση SECUREXPO θα ανοίξει τις πύλες της από 18 έως 20 Μαΐου στην Αθήνα

Η έκθεση SECUREXPO θα ανοίξει τις πύλες της από 18 έως 20 Μαΐου στο Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

Η SECUREXPO είναι η μοναδική εξειδικευμένη και ολοκληρωμένη έκθεση στην Ελλάδα και αποτελεί το κορυφαίο επαγγελματικό γεγονός για τον κλάδο των τεχνολογιών της ασφάλειας.

Χάρη στην συμμετοχή των μεγαλύτερων & σημαντικότερων επιχειρήσεων έχει καταξιωθεί ως μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις των Βαλκανίων.

Στην SECUREXPO θα παρουσιαστούν σε 8.000 τ.μ. περισσότερα από 900 Brands ελληνικών και διεθνών οίκων, προβάλλοντας και αναδεικνύοντας ότι πιο σύγχρονο και καινοτόμο «κυκλοφορεί» στους τομείς:

● Συστημάτων Ασφάλειας 
● Τεχνολογιών Ασφάλειας 
● Κτιριακού & Οικιακού Αυτοματισμού – Smart Home 
● Συστημάτων Επικοινωνίας & Δικτύωσης

Η SECUREXPO απευθύνεται σε επαγγελματίες επισκέπτες :

Έμπορους, Μεταπωλητές, Τεχνικούς, Εγκαταστάτες, Εργολήπτες, Integrators, Μηχανικούς, Επιχειρήσεις Ηλεκτρονικών Εφαρμογών & ICT, Τεχνικές Εταιρίες, Δημόσιους Φορείς, Αρχές Ασφαλείας, Υπεύθυνους Ασφαλείας Οργανισμών & Επιχειρήσεων, Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας.

Παράλληλα με την SECUREXPO θα λειτουργήσει και η DRONE EXPO η οποία θα παρουσιάσειαεροσκάφη, υπηρεσίες, λογισμικό για ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών εφαρμογών όπως:

Δημόσια Ασφάλεια, Έλεγχος & Επιτήρηση, Έρευνα & Διάσωση, Χαρτογράφηση & Τοπογραφία, Επιθεωρήσεις, Κατασκευές, Κρίσιμες Υποδομές.Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα