Θεσσαλονίκη: Οι μηχανικοί του ΤΕΕ/Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας ενημερώνονται για το ΕΣΠΑ την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013


Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τις δυνατότητες Χρηματοδότησης Μηχανικών και Τεχνικών Εταιρειών στο πλαίσιο του προγράμματος «Ενίσχυση ΜΜΕ που δραστηριοποιούνται στους τομείς της Μεταποίησης-Τουρισμού-Εμπορίου –Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013», διοργανώνει την Τετάρτη το ΤΕΕ/ΤΚΜ.

Η συγκεκριμένη ενημέρωση γίνεται στο πλαίσιο της προσπάθειας του επιμελητηρίου για την ενημέρωση των μηχανικών, για τα προγράμματα χρηματοδότησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και στήριξης της απασχόλησης του επιστημονικού δυναμικού της χώρας, από το ΕΣΠΑ 2007-2013.
Στην εκδήλωση θα παρουσιασθούν αναλυτικά από τα στελέχη μηχανικούς της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ (Φορέας διαχείρισης του προγράμματος για την Κεντρική Μακεδονία) κ. κ. Αθανάσιο Κακούδη και Ιωάννη Τσιτσόπουλο οι δυνατότητες χρηματοδότησης που παρέχει το πρόγραμμα για την ίδρυση και τον εκσυγχρονισμό των Μηχανικών και των Τεχνικών Εταιρειών στην Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας καθώς και τα σημεία προσοχής για τη σωστή υποβολή της πρότασης χρηματοδότησης, ενώ επίσης θα απαντήσουν στα ερωτήματα των μηχανικών.
karfitsa.gr