Ενα νέο μέλος των Design Hotels άνοιξε στη Σαντορίνη

Ένα ανακαινισμένο palazzo-κόσμημα έρχεται να φιλοξενήσει τις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη και να δημιουργήσει τη δική του ...ιστορία.

Ο λόγος για το νέο μέλος των DESIGN HOTELS, το ISTORIA, το καινούριο δημιούργημα του Αντώνη και της Κάλιας Ηλιόπουλου, ιδιοκτητών των γνωστών Vedema Resort και Mystique και έχει αναδημιουργηθεί με τη βοήθεια του αρχιτεκτονικού γραφείου Interior Design Laboratorium.

Το νέο μέλος των DESIGN HOTELS βρίσκεται σε μία ειδυλλιακή τοποθεσία στη Σαντορίνη, μακριά από τα πλήθη και τη φασαρία των μεγάλων οικισμών και ακριβώς πάνω στη φημισμένη μαύρη παραλία του Περίβολου. Το ISTORIA, όπως υποδηλώνει το όνομά του, «περισσότερο από ξενοδοχείο και χώρος φιλοξενίας, φιλοδοξεί να γίνει ένα καταφύγιο για τους επισκέπτες του ώστε να δημιουργήσουν τη δική τους, μοναδική, ιστορία».

Οι 12 σουίτες του ξενοδοχείου οδηγούν αψιδωτά σε ιδιωτική βεράντα και στις περισσότερες περιπτώσεις, σε ιδιωτικό τζακούζι και πισίνα. Οι σουίτες έχουν δημιουργηθεί με αρχιτεκτονική που συνδυάζει την παραδοσιακή, κλασική αφαίρεση του κυκλαδικού στιλ με εντυπωσιακές σύγχρονες λεπτομέρειες.

Η διαμονή εμπλουτίζεται από έναν πλούτο απολαύσεων, από τα υπέροχα κρασιά της Σαντορίνης μέχρι τις γεύσεις που θα ετοιμάζει ο ταλαντούχος σεφ Αλέξανδρος Τσιοτίνης στο εστιατόριο του ISTORIA, Mr. E. Οι γαστρονομικές αναφορές του Mr. E προάγουν την ελληνική παράδοση μέσα από ένα μοντέρνο πρίσμα, χωρίς όμως να αγνοούνται τελείως οι μεσογειακές γεύσεις και χρησιμοποιώντας πάντα φρέσκα τοπικά υλικά.

newmoney.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα