Μεγάλες επενδύσεις από την Mc Donald's το 2020

Την διεύρυνση του δικτύου καταστημάτων McDonald's συνεχίζει και το 2020 η Premier Capital plc, με 12 νέα εστιατόρια και εκσυγχρονισμό υφιστάμενων, σύμφωνα με ένα επενδυτικό πρόγραμμα ύψους €28 εκατ.

Στόχος του ομίλου είναι η δημιουργία τουλάχιστον 12 νέων εστιατορίων κάθε χρόνο, στις χώρες δραστηριότητάς του, για την επόμενη τριετία. Στο πλαίσιο αυτό, η Premier Capital φιλοδοξεί να λειτουργεί συνολικά 190 εστιατόρια McDonald’s μέχρι το τέλος του 2022.

Το 2019, άνοιξαν 12 νέα εστιατόρια στις Βαλτικές χώρες, την Ελλάδα και τη Ρουμανία, μια επένδυση ύψους 23 εκατ. ευρώ, αυξάνοντας στα 156 τον συνολικό αριθμό των εστιατορίων McDonald’s που διαχειρίζεται ο όμιλος. Στη διάρκεια του έτους δημιουργήθηκαν περισσότερες από 780 νέες θέσεις εργασίας, και έτσι ο αριθμός των εργαζομένων της Premier Capital ξεπερνά σήμερα τους 8.800 ανθρώπους.

Παράλληλα με την ανάπτυξη των υπηρεσιών McDrive και McCafe, ο όμιλος συνεχίζει να επεκτείνει την υπηρεσία McDelivery σε περισσότερα εστιατόρια.

Οι καταναλωτές έχουν πλέον τη δυνατότητα να εξυπηρετηθούν στο σημείο επιλογής τους από 87 εστιατόρια στις Βαλτικές, την Ελλάδα και τη Ρουμανία. Πέρσι λανσαρίστηκε με επιτυχία η εφαρμογή για κινητά McDonald’s app και στη Μάλτα, και πλέον ο όμιλος επενδύει δυναμικά σε ψηφιακές δυνατότητες που απευθύνονται στους πελάτες του σε όλες τις αγορές όπου έχει παρουσία.

Σε όλες τις αγορές της, η Premier Capital συνεχίζει να επενδύει με έμφαση στις υποδομές των εστιατορίων και την αλυσίδα τροφοδοσίας, την εκπαίδευση και την παροχή κινήτρων για τους εργαζόμενους, καθώς και σε καινοτόμες υπηρεσίες προς τους πελάτες.

Μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους θα έχει ολοκληρωθεί το πρόγραμμα αναβάθμισης όλων των εστιατορίων στην Ελλάδα και τη Μάλτα. Αντίστοιχα, έως το τέλος του 2021 θα έχουν αναβαθμιστεί όλα τα υφιστάμενα εστιατόρια της Ρουμανίας.

ered.gr


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!