Ένα σπίτι στη Σαντορίνη στα πιο επιθυμητά του AirBnB την τελευταία δεκαετία

Η AirBnB γνωστή σε όλους ως ιστοσελίδα, εύρεσης και ενοικίασης καταλυμάτων έχει καταφέρει να ανέβει αρκετά ψηλά στον τομέα των ενοικιαζόμενων καταλυμάτων τα τελευταία χρόνια.

Αυτό που ήταν τότε το “Air Bed and Breakfast” είναι πλέον μια εταιρεία με πάνω από 7 εκατομμύρια λίστες που περιλαμβάνουν γαλλικά κάστρα, μεξικάνικους τρούλους, αμερικανικά βαγόνια και φινλανδικά ιγκλού, ενώ περίπου 2 εκατομμύρια άνθρωποι διαμένουν σε καταλύματα του AirBnB κάθε βράδυ. 

Πρόσφατα όμως δημοσιεύτηκε μία λίστα με τα πιο επιθυμητά καταλύματα της περασμένης δεκαετίας, με ένα από αυτά να βρίσκεται στη χώρα μας και να είναι στη Σαντορίνη.

Συγκεκριμένα η Σαντορίνη κατάφερε να βρεθεί στη λίστα με τους ποιο επιθυμητούς προορισμούς του AirBnB της τελευταίας δεκαετίας και συγκεκριμένα για το 2018.

Παρακάτω η λίστα με τα πιο επιθυμητά καταλύματα της περασμένης δεκαετίας, όλα τα οποία είναι διαθέσιμα για ενοικίαση μέχρι σήμερα.

2019: Ένα σύγχρονο σπίτι σε παραλία στην Santa Catarina της Βραζιλίας 

Οι επιθυμητές τιμές αναφέρονται: 275,862 φορές


Αυτό το σπίτι τεσσάρων υπνοδωματίων κυριάρχησε τον περασμένο χρόνο στον παγκόσμιο κατάλογο επιθυμιών με το ξύλινο και γυάλινο σχεδιασμό που βρίσκεται πάνω από τις όμορφες ακτές της Βραζιλίας. Χτισμένο πάνω σε ογκόλιθους, το σπίτι διαθέτει ιδιωτική παραλία, πανοραμική θέα και τις υπηρεσίες ενός φροντιστή και κηπουρού – για λιγότερο από 100 δολάρια το άτομο ανά διανυκτέρευση.

2018: Ένα σπήλαιο αρκετών αιώνων στη Σαντορίνη της Ελλάδας

Οι επιθυμητές τιμές αναφέρονται: 254,773 φορές


Το Hector Cave House είναι το μοναδικό σπήλαιο που κάνει την 10ετή λίστα επιθυμιών της AirBnB. Αρχικά ένα κελάρι κρασιού, το σπήλαιο των 645 τετραγωνικών ποδών είχε σκαλιστεί στο βράχο πριν από περίπου 250 χρόνια.

2017: Σύγχρονη “γαλήνη” στο Πουκέτ της Ταϊλάνδης

Οι επιθυμητές τιμές αναφέρονται: 204,110 φορές


Εκείνοι που ψάχνουν για την πιο ήσυχη πλευρά του μεγαλύτερου νησιού της Ταϊλάνδης θα τους αρέσει αυτό το μοντέρνο και φιλικό προς τον προϋπολογισμό διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου. Οι ενοικιάσεις ξεκινούν από περίπου 72 δολάρια ανά διανυκτέρευση, ακόμη και το καλοκαίρι.

2016: Μια σύγχρονη σουίτα στο Cape Town, της Νότιας Αφρικής

Οι επιθυμητές τιμές αναφέρονται: 28,305 φορές


emea.gr

Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!