Η Aegean συνεργάζεται με ελληνική Startup και προσφέρει νέες υπηρεσίες

Η Aegean βρίσκεται τελευταία κάτω από τα “φώτα” της δημοσιότητας, μετά την ανανέωση του στόλου της με υπερσύγχρονα αεροσκάφη, τύπου Airbus A320neo, όμως δεν σταματά τις συνεργασίες και την αναβάθμιση των υπηρεσιών της.

Τις προηγούμενες ημέρες, η ελληνική αεροπορική ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Startup Welcome Pickups και την προσφορά νέων εξατομικευμένων υπηρεσιών μετακίνησης από και προς το αεροδρόμιο.

Πλέον, μέσω του AEGEAN | Book a transfer , η Aegean προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα να κλείσουν online τη μεταφορά τους από και προς το αεροδρόμιο αλλά και προς άλλους προορισμούς.

Οι πελάτες απλά κάνουν την αίτησή τους εδώ, και λαμβάνουν τα στοιχεία του οδηγού τους, ο οποίος θα τους καλωσορίσει με την άφιξή τους στο αεροδρόμιο. Στη συνέχεια, μπορούν να απολαύσουν υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις δικές τους ανάγκες.

Η Welcome Pickups ιδρύθηκε το 2015 στην Αθήνα με στόχο να προσφέρει προσφέρει μια συνολική ταξιδιωτική εμπειρία. Από τη στιγμή της άφιξης ενός ταξιδιώτη σε ένα νέο προορισμό μέχρι την επιστροφή του, η Welcome αναλαμβάνει όλες τις ταξιδιωτικές ανάγκες (μεταφορές, ταξιδιωτικά προϊόντα, προτάσεις ενασχόλησης, πληροφορίες). Αυτή τη στιγμή, η εταιρεία δραστηριοποιείται σε 43 προορισμούς, μεταξύ των οποίων το Παρίσι, το Μόναχο και το Άμστερνταμ και μεταφέρει πάνω από 1 εκ. ταξιδιώτες σε ετήσια βάση.

Το 2017, η Welcome Pickups είχε εξασφαλίσει επένδυση 1,65 εκατομμυρίων ευρώ από VentureFriends, Openfund και Melih Odemis, ενώ πιο πρόσφατα, το 2019, η εταιρεία σήκωσε 3,3 εκατ. ευρώ με την VentureFriends να ηγείται. Συνολικά η Startup έχει σηκώσει μέχρι σήμερα γύρω στα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Πρόσφατα, η Welcome Pickups ανακοίνωσε τη συνεργασία της και με τη Syncbnb, επίσης ελληνική εταιρεία, η οποία βοηθάει ιδιοκτήτες και διαχειριστές ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης να αυξήσουν τις πωλήσεις τους αποκτώντας παρουσία σε πολλαπλά κανάλια διανομής.

startupper.gr


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!