Προχωρά ανακαίνιση στο ξενοδοχείο President – Πάνω από 5 εκατ. ευρώ επένδυση

Ένα από τα πιο δημοφιλή και πολυτελή καταλύματα των Αθηνών, το President Hotel επί της Λεωφόρου Κηφισίας 43, αναμένεται προσεχώς να αλλάξει προς το καλύτερο όψη καθώς έχει ήδη δρομολογηθεί, η διαδικασία ανακαίνισης των δωματίων του.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες, η τεχνική κατασκευαστική εταιρεία Επίκυκλος έχει αναλάβει το έργο για την αναμόρφωση των δωματίων του πολυτελούς ξενοδοχείου. Η εν λόγω εταιρεία εξειδικεύεται στις ανακαινίσεις σημαντικών κτιριακών εγκαταστάσεων, είτε αυτές συνιστούν ξενοδοχειακές μονάδες, είτε κατοικίες, είτε επαγγελματικά ακίνητα. Μερικά από τα πιο πρόσφατα project της, ενδεικτικά, αφορούν ανακαινίσεις κατοικιών στην Αθήνα, τα Ιλίσια, την Καλλιθέα, το Κολωνάκι, τον Κορυδαλλό, το Μαρούσι, τα Βριλήσσια, τη Γλυφάδα, το Φάληρο και τη Νέα Σμύρνη.

Όσον αφορά τώρα ειδικότερα το President και με βάση πάντα την ίδια πληροφόρηση, κάθε ένας από τους 21 ορόφους του γνωστού ξενοδοχείου θα ανακαινιστεί, με το κόστος συνολικά να υπερβαίνει τα 5 εκατ. ευρώ. Ενώ παράλληλα, το χρονοδιάγραμμα στο πλάνο που έχει εκπονηθεί ορίζει, ότι το έργο θα έχει ολοκληρωθεί και θα είναι έτοιμο να παραδοθεί σε ένα διάστημα λίγο πάνω του 1,5 χρόνου, από την ημέρα έναρξης των εργασιών.

Επισημαίνεται, πως άλλα μεγάλα ξενοδοχειακά projects που έχει διεκπεραιώσει η Επίκυκλος καθίστανται:
  • Tο ξενοδοχείο OSOM στη Μύκονο
  • Το ξενοδοχείο Dionysos Resort
  • Το boutique hotel The Arches στη Σαντορίνη

Νέο πεντάστερο ξενοδοχείο προσεχώς

Συνάμα, η Επίκυκλος είχε αναλάβει και την εξ’ αρχής κατασκευή και ανέγερση του ξενοδοχείου, που θα φέρει την επωνυμία Green Suites. Το κατάλυμα είναι κατηγορίας 5 αστέρων και θα βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, επί της οδού Κλειτιού 5.

Μέσα στο 2019 εκτός απροόπτου, η μονάδα αναμένεται να ξεκινήσει επίσημα τη λειτουργία της, με τις πλατφόρμες κράτησης ξενοδοχείων να συμπεριλαμβάνουν ήδη το Green Suites στις επιλογές των επισκεπτών για διαμονή στην πρωτεύουσα.

bizness.gr


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!