Στα 64 εκατ. ευρώ αυξήθηκαν οι πωλήσεις των Welcome Stores το 2018

Στην ετήσια συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε στις 3 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο Ηyatt, στη Θεσσαλονίκη, συναντήθηκαν όλα τα μέλη της αλυσίδας Welcome Stores.

Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η εταιρία, στη νέα, κεντρική αυτή συνέλευση με βασικό μήνυμα «2020 ορόσημο προς την επιτυχία», δόθηκε η ευκαιρία να επανεξεταστούν η γενική πορεία της εταιρείας, ο βαθμός επίτευξης των στόχων, που είχαν τεθεί κατά την προηγούμενη χρονιά, ενώ καλωσορίστηκαν τα νέα μέλη της οικογένειας Welcome Stores.

Το 2018, μία ομολογουμένως δυνατή χρονιά για την εταιρεία, όπως προέκυψε και από τη γενική αποτίμηση, έγιναν μεγάλα βήματα εξέλιξης.

Η Welcome Stores εξαπλώνεται περαιτέρω στην Ελλάδα, ενώ νέα μέλη προστίθενται και καλωσορίζονται εγκάρδια: στη Βέροια, στον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη και 2 νέα καταστήματα Welcome Stores στη Ρόδο και στη Ζάκυνθο, γεγονός που ανεβάζει τον αριθμό των μελών της αλυσίδας στα 85.

Κατά τη συνέλευση αναφέρθηκε ότι η εταιρεία σχεδόν άγγιξε το στόχο που έθεσε για το 2018, τα 64 εκ. ευρώ σε πωλήσεις, δηλ. ποσοστό αύξησης 8,5% σε σχέση με το 2017, που ο τζίρος έφτασε τα 59 εκ. ευρώ και η αύξηση πωλήσεων το 5%. Παράλληλα, αναφέρθηκε ότι ο στόχος για το 2019 είναι τα 68 εκ. ευρώ!

H ολοκλήρωση και η λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος www.welcomestores.gr είναι ένα ακόμη εξελικτικό βήμα της εταιρείας. Εύχρηστο και πρωτοποριακό, φιλικό στο χρήστη με πολλές δυνατότητες, ολοκληρωμένες πληροφορίες και καινοτόμες εφαρμογές, με εύκολη πρόσβαση, άμεση απόκριση, εγκαινιάζει τη δυναμική της είσοδο στην on line αγορά.

Η δήλωση του Προέδρου κου Φίλιππου Ιωαννίδη εύστοχα συνοψίζει τις επιτυχημένες κινήσεις της εταιρείας για το 2018: «Με τη στήριξη του δικτύου και εφαρμόζοντας πιστά τις κεντρικές πολιτικές και κατευθύνσεις, υλοποιούμε τη μεγαλύτερη διαφημιστική καμπάνια από την ίδρυση της εταιρείας. Ολοκληρώσαμε το ηλεκτρονικό κατάστημα, μία σύγχρονη διαδικτυακή παρουσία, πραγματοποιώντας βήμα-βήμα τους στόχους μας, ερχόμενοι πιο κοντά στο όραμά μας».

euro2day.gr


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!