Διαβαλκανικό: Επένδυση 5 εκατ…. εν αναμονή ανακοινώσεων

Επένδυση ύψους 5 εκατ. ευρώ πρόκειται να υλοποιήσει το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη, ενώ αναμένεται να λεχθούν πολλά περισσότερα για την πορεία του μεγάλου νοσηλευτηρίου, στην προγραμματισμένη εκδήλωση για τα 20 χρόνια από την ίδρυσή του.

Πιο συγκεκριμένα, το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, υλοποιεί συνολική επένδυση 5 εκατ. ευρώ για την δημιουργία ιδιαίτερου κτιρίου γραφείων ιατρών, στο ακίνητο που παλαιότερα και επί πολλά χρόνια στεγαζόταν η επιπλοποιΐα Εφραιμίδη, επί της οδού Γεωργικής Σχολής.

Το συγκεκριμένο ακίνητο που βρίσκεται πολύ κοντά στο Διαβαλκανικό, αποκτήθηκε στο τελευταίο τρίμηνο του 2018 αντί ποσού περίπου 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ το όλο project θα ανέλθει στα 5 εκατ. ευρώ, όπως άλλωστε αναγράφεται σε σχετικό πανό στην πλαϊνή επιφάνεια του κτιρίου.

Βεβαίως το ύψος της συγκεκριμένης επένδυσης δεν μπορεί να θεωρηθεί σημαντικό κρίνοντας με μεγέθη Διαβαλκανικού και, πολύ περισσότερο, με μεγέθη Ομίλου Ιατρικού Αθηνών. Ωστόσο, δεν παύει να είναι μία ακόμη επένδυση στις υποδομές που διαθέτει ο Όμιλος στη Θεσσαλονίκη.

Πάντοτε σύμφωνα με πληροφορίες, που αναμένουμε ότι σήμερα θα επιβεβαιωθούν επίσημα από τη διοίκηση του Ομίλου, υπάρχει μεγάλη ανάγκη για την εξασφάλιση πρόσθετων χώρων για τους γιατρούς που συνεργάζονται με το νοσηλευτήριο, καθώς στα τελευταία χρόνια έχουν υπερδιπλασιαστεί σε αριθμό.

της Άννης Καρολίδου
grtimes.gr

Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!