Επιδότηση Συμμετοχής Μελών ΕΒΕΘ στο Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρούτων & Λαχανικών FRESKON 2019

Συνεχίζεται το πρόγραμμα επιδότησης εκθέσεων εσωτερικού του ΕΒΕΘ σε επιλεγμένες εκθεσιακές διοργανώσεις της ΔΕΘ-Helexpo και την «σκυτάλη» παίρνει το Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρούτων και Λαχανικών FRESKON 2019.

Η FRESKON θα διοργανωθεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, από τις 11 έως τις 13 Απριλίου 2018, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται ότι -ανά ημερολογιακό έτος- οι επιχειρήσεις-μέλη του ΕΒΕΘ μπορούν να συμμετάσχουν σε μία μόνο εκθεσιακή δράση του Προγράμματος, δηλαδή σε μία από τις Εκθέσεις: ΔΕΘ, HOTELIA, ΖΟΟΤΕCHNIA DETROP/OENOS ή FRESKON και θα προτιμώνται όσοι λαμβάνουν επιδότηση για πρώτη φορά.

Η 5η FRESKON αποτελεί το επίκεντρο του κλάδου, συνιστώντας σημείο συνάντησης παραγωγών, ομίλων του διεθνούς λιανεμπορίου, αλλά και εγχώριων και ξένων διακινητών φρέσκων φρούτων και λαχανικών. Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα έρθουν σε επαφή οι εκθέτες με εκπροσώπους μεγάλων ξένων αλυσίδων σούπερ-μάρκετ, εμπορικών επιχειρήσεων και εταιρειών-δικτύων διανομής.

Παράλληλα, η έκθεση φιλοξενεί ξένους εκθέτες, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον κλάδο και εκπροσωπούν ότι νεότερο αφορά στα φρέσκα φρούτα, λαχανικά, καθώς και εκθέτες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των logistics, µηχανημάτων και υλικών συσκευασίας. Επιπλέον, τη φετινή FRESKON θα επισκεφτεί μεγάλος αριθμός προσκεκλημένων εμπορικών επισκεπτών από δεκάδες χώρες.

Στην περσινή διοργάνωση, πραγματοποιήθηκαν πάνω από 2.500 ραντεβού μεταξύ εκπροσώπων ελληνικών επιχειρήσεων και παραγωγών και των ξένων προσκεκλημένων εμπορικών επισκεπτών (hosted buyers).

Οι ξένοι εμπορικοί επισκέπτες δραστηριοποιούνται σε όλο το φάσμα της εμπορίας και διακίνησης φρέσκων φρούτων και λαχανικών διεθνώς.

Τις «πύλες» της Έκθεσης θα περάσουν και ομαδικές αποστολές εμπορικών επισκεπτών από γειτονικές Βαλκανικές χώρες, στις οποίες η FRESKON υλοποιεί πρόγραμμα στοχευμένου marketing και προβολής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΕΒΕΘ (πατήστε εδώ), ή να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Δημ. Σχέσεων, Τύπου & Εκδόσεων του Επιμελητηρίου, τηλ. 2310 370.132.Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!