2ος Μαραθώνιος Καινοτομίας City Challenge Crowdhackathon

Η OTS υποστηρίζει ως χορηγός το 2ο Μαραθώνιο Καινοτομίας City Challenge Crowdhackathon #smartcity 2 που διοργανώνει η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας. Ο Μαραθώνιος θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Ιουνίου έως τη 1η Ιουλίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Στόχος του Μαραθωνίου είναι η ανάπτυξη «έξυπνων» εργαλείων που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα των Πολιτών και θα οδηγήσουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό της Δημόσιας Διοίκησης.

Στο πλαίσιο του Μαραθωνίου διοργανώνονται τοπικά εργαστήρια citylabs σε 16 πόλεις της Ελλάδας(Χαλκίδα, Κομοτηνή, Λαμία, Σάμο, Λάρισα, Ιωάννινα, Κω, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Χανιά, Τρίπολη, Σύρο, Μυτιλήνη, Ρόδο και Τρίκαλα). Οι 3 πρώτες ομάδες που θα διακριθούν σε κάθε CityLab θα συμμετέχουν με τα έξοδα πληρωμένα στον Μαραθώνιο Καινοτομίας στην Αθήνα, διεκδικώντας πλούσια βραβεία, δώρα και εμπειρία.

Παράλληλα, θα διοργανωθεί και Μαθητικός Διαγωνισμός Καινοτομίας στο οποίο μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων συμμετέχουν με τις ιδέες τους και τις προτάσεις τους για τη βελτίωση των πόλεων και της καθημερινότητας. 15 ομάδες από όλη την Ελλάδα θα παρουσιάσουν τις ιδέες τους στις 30/6/2018 και 6 ομάδες θα βραβευθούν.

Οι εγγραφές γίνονται στο http://crowdhackathon.com/smartcity2/apply/


Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα