Μειωμένα 50% τα δημοτικά τέλη στο Εμπορικό Τρίγωνο της Αθήνας

Μείωση κατά 50% των δημοτικών τελών καθαριότητας και φωτισμού των επιχειρήσεων που βρίσκονται στο Εμπορικό Τρίγωνο της Αθήνας αποφάσισε ο δήμος Αθηναίων. Τα μειωμένα τέλη θα ισχύουν όσο θα διαρκέσουν τα έργα αναβάθμισης της περιοχής.

Η μείωση των δημοτικών τελών αφορά τα καταστήματα που βρίσκονται επί των οδών Χαβρίου, Λεωχάρους, Μιλτιάδου, Καρόρη, Αβραμιώτου, Αγάθωνος, Βλαχάβα, Χρυσοσπηλιωτίσσης, Πολυκλείτου, Αγίου Μάρκου, Πλατεία Αγίας Ειρήνης, Καλαμιώτου, Βύσσης, Πλατεία Ιερού Λόχου, Καραμάνου, Ευαγγελιστρίας και Νικίου.

Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο Εμπορίου, Ανάπτυξης και διαχείρισης Κοινόχρηστων Χώρων Νέλλη Παπαχελά, οι καταστηματάρχες, οι επιχειρήσεις των οποίων βρίσκονται σ΄αυτές τις οδούς, θα πρέπει να υποβάλλουν σχετική αίτηση στη Διεύθυνση Δημοτικών Προσόδων -Τμήμα Ανταποδοτικών τελών και Τ.Α.Π, εντός δέκα ημερών, επισυνάπτοντας: τίτλους ιδιοκτησίας, ή το μισθωτήριο με τα τετραγωνικά μέτρα των καταστημάτων τους και λογαριασμούς ρεύματος στο όνομα της επιχείρησης ή του επαγγελματία.Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕΕγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα