Exporting in the digital world: Πώς να διεθνοποιήσετε με επιτυχία την επιχείρησή σας

Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση του σεμιναρίου «Exporting in the Digital World - Πώς να διεθνοποιήσετε με επιτυχία την επιχείρησή σας» και κατόπιν αιτήματος πολλών ενδιαφερομένων που δεν μπόρεσαν να συμμετέχουν, ο ΣΕΒΕ υλοποιεί εκ νέου το σεμινάριο ΕΞΠΡΕΣ με το ίδιο θέμα την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017 και ώρες 17.30 – 21.00 στα γραφεία του ΣΕΒΕ, Θεσσαλονίκη, Πλατεία Μοριχόβου 1, 4ος όροφος.

Επιζητώντας νέες λύσεις και τρόπους διάκρισης από τον ανταγωνισμό, είναι πλέον επιτακτική η προσαρμογή κάθε brand, και ειδικά όσων οραματίζονται τη διεθνοποίηση, να στραφεί στα ψηφιακά μέσα.

Η διεθνής πραγματικότητα επιβάλει standards, τα οποία με τη κατάλληλη προσέγγιση μπορούν να επιτευχθούν με τη χρήση ψηφιακών εργαλείων. Τόσο τα προϊόντα, όσο και οι υπηρεσίες που προορίζονται για τον ξένο καταναλωτή μπορούν να ενισχυθούν από την ψηφιακή παρουσία του κάθε brand, απλοποιώντας δυσκολίες που προκύπτουν στα παραδοσιακά μέσα προβολής.

Με χαμηλό κόστος και άκρως στοχευμένη προσέγγιση, τα ψηφιακά εργαλεία πολλαπλασιάζουν τα κανάλια προβολής σας, σας επιτρέπουν να προσεγγίσετε κοινό, δύσκολα προσβάσιμο με τα παραδοσιακά μέσα και σας προσφέρουν τη δυνατότητα να οδηγήσετε την εταιρεία σας σε ένα επικερδές και βιώσιμο μέλλον.

Σας προσκαλούμε σε ένα διαδραστικό workshop όπου μέσα από τα δικά σας case studies θα αναλύσουμε τα εργαλεία και τις στρατηγικές για μια επιτυχημένη είσοδο στις διεθνείς αγορές. Στόχος στο τέλος του workshop ο καθένας να έχει πάρει τις βάσεις για να σχηματίσει μια πρώτη προσέγγιση της στρατηγικής του.

Θεματολογία

· Έχω τις σωστές υποδομές για να αναδειχθεί το brand μου εκτός Ελλάδας
· Γιατί να χρησιμοποιήσω Digital εργαλεία στις εξαγωγές
· Πώς να ετοιμάσω την εταιρεία μου για την online εξαγωγική προσπάθεια
· Πώς να προσαρμόσω τη στρατηγική μου και από πού να αρχίσω
· Τι πόρους να διαθέσω

Το σεμινάριο «Exporting in the Digital World-Πώς να διεθνοποιήσετε με επιτυχία την επιχείρησή σας» απευθύνεται σε:

· Ιδιοκτήτες παραγωγικών/μεταποιητικών/εμπορικών επιχειρήσεων
· Επαγγελματίες και στελέχη εξαγωγικών τμημάτων
· Υπεύθυνους επικοινωνίας και εξαγωγικού marketing
· Αποφοίτους/Φοιτητές/Σπουδαστές

Το κόστος του σεμιναρίου ανέρχεται στα 50 ΕΥΡΩ (συμπ. ΦΠΑ 24%) για τα Μέλη του ΣΕΒΕ και στα 60 ΕΥΡΩ (συμπ. ΦΠΑ 24%) για τα μη Μέλη. Oι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης από το Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ) και υλικό παρακολούθησης του σεμιναρίου.

Oι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ.

Λίγα λόγια για τον Εισηγητή

Ο Ανδρέας Σπυρίδης, ιδρυτής της iTrust Digital, είναι marketer με πολύ εξειδικευμένο τεχνικό υπόβαθρο, βαθιά γνώση των ψηφιακών εργαλείων και μακροχρόνια εμπειρία στη χάραξη στρατηγικών.
Τελείωσε τις σπουδές του στη Πληροφορική με αριστείο στο Πολυτεχνείο του Βερολίνου. Παράλληλα με την  επαγγελματική εμπειρία που απέκτησε στα χρόνια εργασίας του, ολοκλήρωσε τον κύκλο των γνώσεων του με ένα MBA που διακρίθηκε με έπαινο.
Το 2006 ίδρυσε την iTrust Digital, όπου σταδιακά μαζί με την ομάδα του κατάφεραν να κερδίσουν μοναδικές διακρίσεις και βραβεία στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ. Αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι ότι μιλάει πάντα με νούμερα και αποδεικνύει με πράξεις. Έχει οδηγήσει με επιτυχία πολλές εταιρείες, σε Ελλάδα και εξωτερικό, στο ταξίδι προς την ψηφιακή εποχή και η πορεία του έχει να παρουσιάσει μια σειρά επιτυχημένων cases ακόμα και στους πιο ανταγωνιστικούς τομείς.









Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα