Η Impala Invest αγόρασε τη “Λακωνική Τροφίμων”

Πλειοψηφικό πακέτο της Λακωνικής Τροφίμων απέκτησε η Impala Invest, η οποία παράλληλα και από κοινού με τον κ. Σπ. Θεοδωρόπουλο είναι σε διαδικασία εξαγοράς και της Π.Γ. Νίκας.

Με την απόκτηση της Λακωνικής Τροφίμων, η Impala Invest ισχυροποιεί περαιτέρω τη θέση της στην παραγωγή αλλαντικών, ενισχύοντας την εντός ελληνικών συνόρων, επιχειρηματική της δραστηριότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκησή της, σχεδιάζει να αναπτύξει με νέες επενδύσεις την παραγωγική μονάδα που διαθέτει η Λακωνική Τροφίμων και τα εργοστάσιά της σε Σπάρτη και Αθήνα.

Η Impala βρισκόταν τους τελευταίους σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση της Λακωνικής Τροφίμων, που έχει ιδρύσει ο Παναγιώτης Nίκας, ο οποίος υπήρξε και ιδρυτής της Π.Γ. Nίκας.

Η Λακωνική Τροφίμων δραστηριοποιείται και αυτή στον τομέα των αλλαντικών και στη χρήση του 2013 εμφάνισε τζίρο 12,72 εκατ. ευρώ και ζημίες 32 χιλ. ευρώ. Η εταιρεία παράγει μία ευρεία γκάμα αλλαντικών, αλλά και άλλες σειρές προϊόντων τροφίμων με βάση το ελαιόλαδο και την ελιά και συμπληρωματικών αυτών, όπως λιαστή τομάτα, οξύμελι, ξύδι βαλσάμικο κ.ά.

bankwars.gr