Διάλεξη «Σχέσεις επιστήμης και τεχνολογίας» στο Hub Science

Το «Τhe Hub Events» και ο Νικόλας Πρωτονοτάριος συνεχίζουν για τέταρτη χρονιά τη σειρά επιστημονικών διαλέξεων με τίτλο «Hub Science», με σκοπό να παρουσιάσουν με συναρπαστικό και εύληπτο τρόπο τις φυσικές και κοινωνικές επιστήμες και να μυήσουν το ακροατήριο στο μαγικό αλλά ενδεχομένως παρεξηγημένο τους κόσμο.

Τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015, στις 20:15 θα πραγματοποιηθεί η όγδοη φετινή συνάντησητου Hub Science, στο πλαίσιο του οποίου θα πραγματοποιηθεί η διάλεξη-ανοιχτή συζήτηση του καθηγητή Θεοδόση Τάσιου με θέμα «Σχέσεις επιστήμης και τεχνολογίας».

Σχέσεις επιστήμης και τεχνολογίας

Ο Θεοδόσης Τάσιος θα απαντά και θα σχολιάζει ερωτήματα σχετικά με τη σχέση της επιστήμης-τεχνολογίας, αμέσως μετά τη 10-λεπτη εισαγωγική του ομιλία. Η συζήτηση θα βασιστεί στο κείμενο της ομιλίας του το οποίο έχει αναρτηθεί εδώ.

Θεοδόσης Τάσιος

Ο Θεοδόσης Τάσιος είναι ομότιμος καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, επίτιμος διδάκτωρ πολλών πανεπιστημίων σε όλο τον κόσμο, μέλος της Ακαδημίας Επιστημών του Τορίνο και επίτιμος πρόεδρος της Ελληνικής Φιλοσοφικής Εταιρείας.

Είσοδος ελεύθερη

Πού
The Hub Events (Αλκμήνης 5, Κ. Πετράλωνα, μετρό Κεραμεικός)

Πότε
Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015, ώρα 20:15


epixeiro.gr