Διεθνής Έκθεση Climatherm – Energy 2014 6 – 9 Μαρτίου 2014

Η προετοιμασία της Διεθνούς Έκθεσης “CLIMATHERM- ENERGY” για το έτος 2014 έχει ήδη ξεκινήσει με υψηλό ενδιαφέρον συμμετοχής όλων των διακεκριμένων εταιριών του κλάδου της Ενέργειας.

Η μεγαλύτερη έκθεση του κλάδου, η μοναδική εξειδικευμένη με Διεθνή υπόσταση και 25 χρόνια στην κορυφή είναι εδώ για να ορίσει ξανά τις εξελίξεις.

Η Διεθνής Έκθεση Climatherm - Energy 2014, υποστηρίζεται από όλους τους επίσημους φορείς του κλάδου της Ενέργειας και την έχουν αγκαλιάσει και στηρίξει όλοι οι τεχνικοί επαγγελματικοί φορείς των κλάδων καταξιώνοντας την ως τη μεγαλύτερη εξειδικευμένη Διεθνή έκθεση στα Bαλκάνια.

Η Έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, με την υποστήριξη του ΚΑΠΕ (Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών & Εξοικονόμησης Ενέργειας), με την συμμετοχή της ΕΝ.Ε.ΕΠΙ.Θ.Ε. (Ένωση Ελληνικών Επιχειρήσεων Θέρμανσης – Ενέργειας, θα προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο τους τομείς των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας – των Φωτοβολταϊκών – της Γεωθερμίας – του Φυσικού Αερίου – του Κλιματισμού – της Θέρμανσης με έμφαση στα Ενεργειακά τζάκια, τη Βιομάζα και τους Καυστήρες Πέλετ– του Εξαερισμού – της Βιομηχανικής Ψύξης – της Ηλιακής Ενέργειας – της Ύδρευσης – της Αφαλάτωσης καθώς και τον τομέα της Ενεργειακής Αναβάθμισης Κτιρίων, παρουσιάζοντας όλες τις νέες εξελίξεις της σύγχρονης τεχνολογίας, που τόσο ανάγκη έχει ο πλανήτης μας, η ανθρωπότητα, αλλά και η αγορά.

Η Διεθνής Έκθεση Climatherm - Energy 2014 θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 9 Μαρτίου 2014, από τις 11:00 π.μ. έως τις 21:00 μ.μ., στο Εκθεσιακό Κέντρο Διεθνών προδιαγραφών Metropolitan Expo, σε ένα μοναδικό χώρο συνολικής έκτασης 45.000 τ.μ. στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» στα Σπάτα και θα φιλοξενήσει όλους τους πρωτοπόρους της αγοράς.

Προσδοκούμε βάσιμα ότι το 2014 θα αποτελέσει σταθμό για μια θετική πορεία της οικονομίας μας και την αρχή για το ξεπέρασμα των δυσκολιών του κλάδου. Πληθαίνουν οι επιχειρηματίες και οι επαγγελματίες εκείνοι που εμπιστεύονται τη συμμετοχή τους στη Διεθνή Έκθεση Climatherm - Energy 2014 για την εξειδίκευση της, τις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες διοργάνωσης και φυσικά για το μεγάλο αριθμό επισκεψιμότητας σε επαγγελματίες ( αρχιτέκτονες, μηχανολόγους, εμπόρους, ξενοδόχους, βιοτέχνες κλπ.), εστιάζοντας στο αποτέλεσμα και την απόφαση τους να μην σπαταλούν το χρόνο και το χρήμα τους σε άσκοπες ενέργειες προώθησης.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να επιλέξουμε το χώρο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εταιρίας σας, ώστε να μη λείψετε από τη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Climatherm – Energy 2014.

Εσείς που στοχεύετε ψηλά και κοιτάζετε μακριά δηλώστε τη συμμετοχή σας τώρα.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210.9356110, 2109315073, φαξ:2109356110, email: info@climatherm.gr