Αγορά Εργασίας: Συνεργασία ομίλου ΞΥΝΗ και Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

Με στόχο τη διασύνδεση των αποφοίτων του με την αγορά εργασίας, ο εκπαιδευτικός όμιλος ΞΥΝΗ προχώρησε σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης.

Έτσι οι απόφοιτοι του εκπαιδευτικού ομίλου ΞΥΝΗ θα έχουν τη δυνατότητα πρακτικής άσκησης και κάλυψης θέσεων στην αγορά εργασίας. Επίσης, οι απόφοιτοι θα μπορούν να επωφελούνται από τις προνομιακές τιμές που θα τους παρέχονται για αγορές από όλες τις επιχειρήσεις-μέλη του Συλλόγου.

Παράλληλα, ο εκπαιδευτικός όμιλος ΞΥΝΗ θα προσφέρει σε όλους τους ιδιοκτήτες και τους υπαλλήλους των επιχειρήσεων-μελών του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, και σε μέλη των οικογενειών τους (συγγενείς πρώτου βαθμού), τη δυνατότητα να σπουδάσουν στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ και στο Mediterranean College με ειδικά προνομιακά δίδακτρα.

Σε συνδυασμό δε με τις ήδη υπάρχουσες συνεργασίες με τον ΣΕΒΕ, τη HELEXPO A.E., το Ινστιτούτο Πληροφορικής και Τηλεματικής (ΙΠΤΗΛ) του ΕΚΕΤΑ, την Αλυσίδα Πολιτισμού ΙΑΝΟΣ, τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ, επιβεβαιώνεται η επιμονή του Ε.Ο. ΞΥΝΗ σε αναπτυξιακές συνέργειες με φορείς που ενδιαφέρονται εξίσου για την από κοινού αντιμετώπιση συνεπειών της οικονομικής κρίσης, ιδιαίτερα στον τομέα της επαγγελματικής αποκατάστασης των νέων. 

Πληροφορίες: Εκπαιδευτικός όμιλος ΞΥΝΗ, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310552406, iek@xinis.net, http://www.xinis.edu.gr/

makthes.gr