Ποια Ασφαλιστική εταιρεία έχει τον πιο δίκαιο κανονισμό πωλήσεων;

Σε συνέχεια της πρώτης δημοσκόπησης που κάναμε με τίτλο: “Ποια Ασφαλιστική Εταιρεία αποζημιώνει γρηγορότερα στον κλάδο κατοικίας” – στην οποία συμμετείχαν με την ψήφο τους 1.200 μοναδικοί αναγνώστες – και τα στοιχεία της οποίας έχουν δημοσιευθεί στο μηνιαίο περιοδικό Ασφαλιστικό Marketing Δεκεμβρίου – συνεχίζουμε με τη νέα μας δημοσκόπηση αυτήν τη φορά στοχεύοντας στον πιο δίκαιο κανονισμό πωλήσεων των Ασφαλιστικών εταιρειών.

H Eρώτηση

“Ποια Ασφαλιστική εταιρειών που δραστηριοποιείται στους γενικούς κλάδους έχει κατά τη γνώμη σας τον πιο δίκαιο κανονισμό πωλήσεων;”

Eπεξήγηση

Ένας καλοσχεδιασμένος κανονισμός πωλήσεων που διατηρεί τις ισορροπίες μεταξύ συνεργατών είναι βασικό κριτήριο για έναν ασφαλιστικό διαμεσολαβητή. Τι διάρκεια έχει ο κανονισμός; Είναι τριετίας – διετίας ή αλλάζει ετησίως; Χρησιμοποιούνται και ποιοτικοί δείκτες για την ανάδειξη των κορυφαίων διαμεσολαβητών ή μόνο ποσοτικοί; Υπάρχει συγκεκριμένη στοχοθεσία ή είναι open; Η εταιρεία κάνει ειδικές συμφωνίες; Δίνει διαφορετικά τιμολόγια ανάλογα το συνεργάτη; Συνδυάζει τις αμοιβές και με ταξίδια. Η δημοσκόπηση θα λήξει τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018 και τα αποτελέσματά της θα δημοσιευθούν στον Ασφαλιστικό Marketing Ιανουαρίου 2019.

*Οι εταιρείες έχουν τοποθετηθεί με αλφαβητική σειρά από τα Ελληνικά προς τα Αγγλικά

* Η δημοσκόπηση απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες – Ανεξάρτητους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές (Πράκτορες & Μεσίτες) που συνεργάζονται με περισσότερες από 1 Ασφαλιστικές εταιρείες και έχουν εικόνα και άποψη από τους κανονισμούς πωλήσεων τους.

Συμμετέχετε στη δημοσκόπηση κάνοντας κλικ εδώ

insurancedaily.gr


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!