Ελληνικές αλυσίδες ανοίγουν νέα καταστήματα στην οδό Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη

Γνώριμοι παίκτες της αγοράς προσθέτουν νέα καταστήματα στη φαρέτρα τους και νέες εταιρείες ετοιμάζονται να συστηθούν στους καταναλωτές μοιράζοντας την τράπουλα, στην οδό Τσιμισκή, τη σταθερή αγαπημένη τόσο των Θεσσαλονικέων, όσο και των επισκεπτών της πόλης.   

Eναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα των καταστημάτων της προσθέτει η δημοφιλής ελληνική εταιρεία υπόδησης και αξεσουάρ Nak που αποκτά ένα νέο χώρο, στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αριστοτέλους. Πρόκειται για ένα στρατηγικό σημείο της πόλης που στο παρελθόν είχε φιλοξενήσει κατάστημα ενδυμάτων και από πέρυσι «αναζητούσε» τον νέο του ενοικιαστή.

Tο κατάστημα, που ανήκει στο ίδρυμα Παπαγεωργίου και συγγενείς της οικογενείας, μετά από έναν άγονο διαγωνισμό που διενεργήθηκε το καλοκαίρι του 2017, πέρασε στον πρόσφατο, δεύτερο, διαγωνισμό προς ενοικίαση στην εταιρεία Nak.

Tο κατάστημα διαθέτει, σύμφωνα με τον κτηματομεσίτη και εκτιμητή του ακινήτου, ισόγειο 142 τ.μ., υπόγειο 134  τ.μ., πατάρι 90 τ.μ. και πρώτο όροφο 161 τ.μ.

O συγκεκριμένος χώρος αναμένεται να μεταμορφωθεί σε «ναό» υποδημάτων και αξεσουάρ προσφέροντας μία μεγάλη γκάμα από brands.

Hδη στο εσωτερικό του καταστήματος γίνονται οι τεχνικές εργασίες με στόχο να ανοίξει τις πόρτες του για το αγοραστικό κοινό πριν τα Χριστούγεννα. Αξίζει να σημειωθεί πως τα Nak διαθέτουν 10 καταστήματα στη Θεσσαλονίκη, 12 στην Αθήνα, ένα στη Λευκωσία καθώς και ηλεκτρονικό κατάστημα.  



Iδιόκτητο κατάστημα στην Τσιμισκή για την Anel   

Eνα ακόμη κατάστημα της εταιρείας γυναικείας ένδυσης Anel προστέθηκε στην οδό Τσιμισκή, πλησίον του καταστήματος που διαθέτει στη γωνία των οδών  Τσιμισκή και Καρόλου Ντηλ.

Tο καινούργιο απόκτημα της Αnel, ρούχα της οποίας διατίθενται σε διάφορα σημεία πώλησης σε Ελλάδα, Κύπρο, Βαλκάνια, Γερμανία και Αγγλία, είναι πλέον ιδιόκτητο, καθώς η εταιρεία προχώρησε στην αγορά του συγκεκριμένου ακινήτου. Η Anel διαθέτει καταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Λάρισα, Πτολεμαΐδα και Σέρρες.

Tο κατάστημα της εταιρείας στην Τσιμισκή 47 με Καρόλου Ντηλ 19, αναμένεται μέχρι το τέλος του έτους, και όπως λένε γνώστες του θέματος, να μείνει ελεύθερο, ωστόσο ήδη «πολιορκείται» από ενδιαφερόμενους.

Eταιρεία ένδυσης –υπόδησης, δεν αποκλείεται, να στεγάσει κατάστημα στη συμβολή των οδών Τσιμισκή με Ικτίνου, που μέχρι πρότινος λειτουργούσε ως καφέ. Το κατάστημα που διαθέτει ισόγειο, πατάρι και υπόγειο έχει μπει, ήδη στο μικροσκόπιο επιχειρηματιών.

Yπενθυμίζεται πως στη Θεσσαλονίκη ανηφορίζει η αθηναϊκή αλυσίδα νεανικής και casual ένδυσης POP AIR, που ανοίγει το πρώτο της κατάστημα εκτός πρωτεύουσας. Το κατάστημα που θα στεγάσει τη νεόκοπη, για την αγορά της Θεσσαλονίκης, αλυσίδα ετοιμάζεται πυρετωδώς και βρίσκεται στον αριθμό 21 της Τσιμισκή.

Πηγή: voria.gr