Grand Hyatt Athens: Design με άρωμα Ελλάδας – Οι πρώτες εικόνες!

Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του Grand Hyatt Athens, σηματοδοτώντας το πρώτο ξενοδοχείο Hyatt στην Αθήνα και το πρώτο ξενοδοχείο Grand Hyatt στην Ελλάδα. Το πολυτελές αυτό ακίνητο βρίσκεται στη λεωφόρο Συγγρού δίπλα στο Πολιτιστικό Κέντρο Ωνάση και συνδυάζει την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό.

“Η Αθήνα γίνεται γρήγορα προορισμός επιλογής, όπου η αρχαία ιστορία κάθεται δίπλα στις μοντέρνες καφετέριες και στα μπαρ στις ταράτσες”, δήλωσε ο Νίκος Τρουκουράκης, γενικός διευθυντής του Grand Hyatt Athens. “Το ξενοδοχείο μας θα προσφέρει στους επισκέπτες -που αναζητούν πρώτης τάξεως φιλοξενία- αξέχαστες εμπειρίες και ένα πολυτελές μέρος για να μείνουν”.


Με τον ελληνικό πολιτισμό στο επίκεντρο, το ξενοδοχείο -των 309 δωματίων- ενσωματώνει επιμελημένη τέχνη που θυμίζει την αρχαία Αθήνα. Παράλληλα με τα αρχικά κομμάτια του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης, το ξενοδοχείο παρουσιάζει επίσης ένα λαμπερό λόμπι με μια εξαιρετική εγκατάσταση τέχνης που ονομάζεται The Coin, η οποία είναι φτιαγμένη από αντίγραφα αρχαίων νομισμάτων της Αθήνας, που αντιπροσωπεύουν την ελληνική οικονομική υπεροχή του 5ου αιώνα π.Χ. Η ταράτσα του ακινήτου προσφέρει επίσης το εντυπωσιακό εστιατόριο Penthouse και μια εξωτερική πισίνα με εντυπωσιακή θέα στην Ακρόπολη.

Το ξενοδοχείο θα διαχειρίζεται η Kokari Limited και έχει αναπτυχθεί από τις διεθνείς εταιρείες επενδύσεων ακινήτων Henderson Park και Hines. Θα είναι το δεύτερο ακίνητο της Hyatt στην Ελλάδα, μετά το Hyatt Regency Thessaloniki.

Διαμονή

Σχεδιασμένο με τολμηρά και ζωντανά χαρακτηριστικά, το ξενοδοχείο διαθέτει 309 όμορφα διακοσμημένα δωμάτια, 38 από τα οποία είναι σουίτες, όπως η Προεδρική Σουίτα, η Royal Σουίτα και οι τέσσερις Grand Executive Suites με βεράντες. Τα δωμάτια διαθέτουν εκπληκτική θέα στην Ακρόπολη, στην πόλη ή στον εσωτερικό κήπο και προσφέρουν μια ευρύχωρη και πολυτελή διαμονή.



Δείπνο

Το εντυπωσιακό εστιατόριο στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου με θέα στη γοητευτική γειτονιά της Ακρόπολης μέσα από διαφανείς γυάλινες επιφάνειες, προσφέρει στους επισκέπτες μία εκπληκτική εμπειρία φρέσκιας, εποχικά εμπνευσμένης μεσογειακής κουζίνας.

Ευεξία και γυμναστήριο

Το Grand Hyatt Athens διαθέτει εξωτερική πισίνα στον τελευταίο όροφο με εκπληκτική θέα στην Ακρόπολη και τον Παρθενώνα. Το κέντρο ευεξίας διαθέτει τέσσερις ιδιωτικές αίθουσες περιποίησης, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, σαλόνια χαλάρωσης, σάουνα και χαμάμ, προσφέροντας έναν προορισμό γαλήνιας πολυτέλειας και χαλάρωσης.

Συνεδριάσεις και εκδηλώσεις

Το Grand Hyatt Athens προσφέρει τον ιδανικό χώρο για κάθε τύπο εκδήλωσης με ευέλικτο χώρο εκδηλώσεων και επτά ευέλικτους πολυλειτουργικούς χώρους συσκέψεων, που φιλοξενούν έως και 1.000 επισκέπτες. Οι εγκαταστάσεις συνεδρίων είναι εξοπλισμένες με την τελευταία οπτικοακουστική τεχνολογία.

hotelmag.gr