ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ERGON ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

[ERGONCON][slideshow]

4.500 νέες συνδέσεις φυσικού αερίου το δίμηνο Ιουλίου - Αυγούστου από την ΕΔΑ ΘΕΣΣ

Συνεχίζεται εντυπωσιακά η διείσδυση του φυσικού αερίου σε Θεσσαλονίκη και Θεσσαλία, καθώς περισσότερες από 4.500 οικογένειες υπέγραψαν νέα Σύμβαση Σύνδεσης το δίμηνο Ιουλίου – Αυγούστου. Επισημαίνεται ότι από την αρχή του έτους έγιναν περισσότερες από 13.300 νέες συνδέσεις φυσικού αερίου, αριθμός ρεκόρ των τελευταίων ετών με αύξηση κατά 45% έναντι της αντίστοιχης περιόδου του περσινού έτους 2017.

Όπως αναφέρει η ΕΔΑ ΘΕΣΣ, λόγω του αυξημένου αριθμού αιτήσεων για νέες συνδέσεις φυσικού αερίου ενόψει της έναρξης της νέας περιόδου θέρμανσης, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προγραμματίσουν έγκαιρα την τεχνική αυτοψία από πλευράς ΕΔΑ ΘΕΣΣ, ώστε να συνδεθούν με το φυσικό αέριο και να απολαύσουν τα οφέλη του.

Σε ότι αφορά την τροφοδοσία περιοχών με CNG, έχει εκδοθεί πλέον το πλαίσιο Ανάπτυξης Απομακρυσμένων Δικτύων Διανομής με χρήση Συμπιεσμένου / Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου. Ως συνέχεια, τον μήνα Σεπτέμβριο αναμένεται η τροφοδότηση των Δήμων Λαγκαδά και Τυρνάβου με συμπιεσμένο φυσικό αέριο σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, καθώς εκκρεμεί η απόφαση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας για την μέγιστη μοναδιαία τιμή της υπηρεσίας.

Η αυξανόμενη χρήση του φυσικού αερίου στις περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Θεσσαλίας, αποδεικνύει ότι είναι η βέλτιστη λύση για τη θέρμανση των νοικοκυριών ενώ παράλληλα αποτελεί σύμμαχο των ενεργοβόρων επιχειρήσεων και των εμπορικών καταναλωτών.

energypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

[ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ][stack]

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

[ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ][btop]

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

[ΕΝΕΡΓΕΙΑ][grids]

TECHNEWS

[ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ][btop]