Στην GRIVALIA το 100% της "PIRAEUS PORT PLAZA"

Στην GRIVALIA PROPERTIES ΑΕΕΑΠ το 100% της «PIRAEUS PORT PLAZA καθώς η ΑΕΕΑΠ προχώρησε στην έμμεση αγορά και του υπόλοιπου 50% των μετοχών της εταιρείας έναντι 3,87 εκ ευρώ

Είχε προηγηθεί τον Οκτώβριο του 2016 η εξαγορά του 50% των μετοχών της εταιρείας έναντι €1.625.000 Η Εταιρεία έχει στην κατοχή της ακίνητο που βρίσκεται στο λιμάνι του Πειραιά, καταλαμβάνει ένα οικοδομικό τετράγωνο και αποτελεί τμήμα των παλαιών εγκαταστάσεων της «Παπαστράτος»: το πρώην κεντρικό κτίριο της καπνοβιομηχανίας, το λιθογραφείο της καθώς και το "κτίριο Βόμβα" που λειτούργησε για πολλά χρόνια ως αποθήκη.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση ολοκληρώθηκε πρόσφατα η ανακατασκευή του κτηρίου το οποίο λειτουργεί πλέον σαν κτίριο γραφείων υψηλών προδιαγραφών σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα βιωσιμότητας.

Διαθέτει εκμισθώσιμη επιφάνεια που αποτελείται από περίπου 9.700 τ.μ. ανωδομής και περίπου 4.470 τ.μ. υπόγειων βοηθητικών και αποθηκευτικών χώρων. Το κτίριο είναι ήδη πλήρως εκμισθωμένο σε πολυεθνική εταιρεία παροχής υπηρεσιών με ισχυρή παρουσία στην Ελλάδα.

ered.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα