Σημαντικό deal στην αγορά τροφίμων

Στην εξαγορά της γαλακτοβιομηχανίας Στάμου προχώρησε, σύμφωνα με πληροφορίες, η Γιώτης. Το σημαντικό deal ολοκληρώθηκε τον προηγούμενο μήνα και οι πρώτες πληροφορίες θέλουν να διατηρείται η επωνυμία και το σήμα Στάμου, καθώς και το σύνολο των εργαζόμενων της βιομηχανίας

Η Στάμου δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία γαλακτοκομικών προϊόντων από το 1964 ενώ από το 2000 η παραγωγή γίνεται σε νέο ιδιόκτητο χώρο (Λεωφόρος Καραμανλή 206- Αχαρναί).

Η εταιρεία παράγει και διανέμει δυο κατηγοριών προϊόντα. Η πρώτη περιλαμβάνει Φρέσκο Παστεριωμένο Γάλα Πλήρες , Ελαφρύ 1.5% Λιπ. Και Κατσικίσιο. Γιαούρτι Πρόβειο Πλήρες Και Ελαφρύ (2%) , Γιαούρτι Αγελαδινό Πλήρες Και Ελαφρύ (2%), Γιαούρτι Στραγγιστό Πλήρες Και Με Λιγότερα Λιπαρά, Επιδόρπια Γάλακτος (Ρυζόγαλα, Κρέμα Κλπ) και Επιδόρπια Χωρίς Γάλα (Μουσταλευριά, Ζελέδες), βούτυρο λιωμένο, βούτυρο (τύπου Κερκύρας) Αριανι . Τα συγκεκριμένα προϊόντα διατίθενται σε μίνι μάρκετ, αρτοποιεία κλπ και στις περισσότερες αλυσίδες super market .

Η δεύτερη κατηγορία αφορά παγωτά, γλυκά & τυριά που διατίθενται στα ιδιόκτητα γαλακτοπωλεία της Στάμου. Περιλαμβάνει Παγωτά, Τούρτες Παγωτού, Παγωτίνια, Γαλακτομπούρεκο, Εκμέκ Κρέμα, Κρεμά Γάλακτος. Φέτα, Κατσικίσιο Τυρί Σε Ταπερ, Γραβιέρα. Η Στάμου διαθέτει 6 ιδιοκτητα γαλακτοπωλεία σε Αχαρνες (2), Θρακομακεδόνες, Άνοιξη, Περιστέρι και Χαλάνδρι.


businessnews.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα