"Λαμπρά" τα οικονομικά του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης

Τα 6 εκατομμύρια ευρώ προσεγγίζει το αποθεματικό του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, ενώ το πλεόνασμα την χρονιά που πέρασε αυξήθηκε, σε σχέση με αυτό του προηγούμενου έτους!

Τα στοιχεία αυτά, που φανερώνουν την... "λαμπρή" οικονομική θέση του ΕΕΘ παρουσίασε ο Πρόεδρος Μιχάλης Ζορπίδης. Όπως είπε, στις 24/5 το Επιμελητήριο είχε συνολικό αποθεματικό 5.958.786,06 ευρώ! Το 2017 έκλεισε με πλεόνασμα 809.000 ευρώ! Το 2016 το πλεόνασμα ήταν 639.000 ευρώ και την προηγούμενη χρονιά, το 2015 περίπου 503.000.

"Τι δείχνουν αυτά τα στοιχεία; Ότι διοικούμε νοικοκυρεμένα, με απόλυτο σεβασμό μέχρι και στο τελευταίο ευρώ του συναδέλφου μας. Και ότι κατορθώνουμε να βελτιώνουμε κάθε χρόνο τα οικονομικά μας, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε κρίση, με πολλούς συναδέλφους να αναγκάζονται να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους και ακόμη περισσότερους να μην είναι τακτοποιημένοι οικονομικά! Η αλήθεια, η ικανότητα και το αποτέλεσμα φαίνεται στο ταμείο! Το Επιμελητήριο μας είναι το πιο εύρωστο της χώρας", συμπλήρωσε ο κ. Ζορπίδης!


Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα