ΣΕΒΕ: Σεμινάριο με θέμα "Η σημαντικότητα των SOFT SKILLS για τα Σύγχρονα Στελέχη Επιχειρήσεων" στις 19 Απριλίου 2018

Ο ΣΕΒE, στηρίζοντας παραδοσιακά την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων και μέσω του SEVE Academy, που αποτελεί τον εκπαιδευτικό μηχανισμό του Συνδέσμου μας, υλοποιεί ακόμα ένα εργαστήριο με θέμα: "Η σημαντικότητα των Soft Skills για τα Σύγχρονα Στελέχη Επιχειρήσεων", την Πέμπτη  19 Απριλίου 2018 και ώρες 17.30 - 21.30 στα γραφεία του ΣΕΒΕ, Θεσσαλονίκη, Πλατεία Μοριχόβου 1, 4ος όροφος.

bulb, develop, gear, idea, light, settings, work on idea iconΣχετικά

“Πάντες άνθρωποι φύσει ορέγονται του ειδέναι” –Αριστοτέλης

Τι έχουν κάποιοι “χαρισματικοί” άνθρωποι και ξεχωρίζουν; Πώς τα καταφέρνουν με τους άλλους; Πώς μένουν στο μυαλό και γίνονται πρότυπα; Είναι μόνο ταλέντο; Σίγουρα όχι!
Είναι οι δεξιότητες επικοινωνίας, διαπραγματεύσεων, διαχείρισης συγκρούσεων (με μια φράση: soft skills) που κάνουν τη διαφορά, παρά οι τεχνικές δεξιότητες.
Οι δεξιότητες αυτές συμβάλουν καθοριστικά στη συνεργασία, στο ευχάριστο εργασιακό κλίμα, στην αναγνώριση και κατανόηση της συμπεριφοράς των άλλων, στο χειρισμό ιδιαίτερων καταστάσεων (συγκρούσεις, διαπραγματεύσεις).

    audit, exam, report, research, survey, tesing, test iconΘεματολογία

    Στο σεμινάριο "Η σημασία των Soft Skills για τα σύγχρονα στελέχη επιχειρήσεων", οι συμμετέχοντες/χουσες θα έχουν τη δυνατότητα να εντρυφήσουν στον τρόπο που τα επιτυχημένα, ξεχωριστά στελέχη αντιμετωπίζουν την εργασιακή τους καθημερινότητα.

    Ενδεικτικά Θέματα:
    • Μοντέλο και τεχνικές επικοινωνίας, λογικές πλάνες και μεροληψίες στην επικοινωνία
    • Πώς αντιμετωπίζουμε προβλήματα της επικοινωνίας όπως κωδικοποίηση, αποκωδικοποίηση, θόρυβοι
    • Τύποι συμπεριφοράς -  Αναγνώριση, διαχείριση
    • Τεχνικές παρουσιάσεων σε meetings (ενημερωτικά και workshops)
    • Tips που ελκύουν το ενδιαφέρον και πείθουν το ακροατήριο.
    • Μοντέλο και Τεχνικές διαπραγματεύσεων και συγκρούσεων

    communication, group, leadership, management, organization, team, teamwork iconΣε ποιους απευθύνεται

     
    • Επαγγελματίες και Στελέχη Επιχειρήσεων (και υποψήφια Στελέχη), Διευθυντές, Προϊσταμένoυς Τμημάτων, Υπεύθυνους Τμημάτων Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού),
    • Όλους όσοι παρακολουθούν τις εξελίξεις στον τομέα της Διοίκησης Προσωπικού, τις μεθόδους και εργαλεία προσωπικής ανάπτυξης και επαγγελματικής εξέλιξής τους (γενικότερα την Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού)  με τρόπο σύγχρονο, επιστημονικό και αποτελεσματικό. 
    • Φοιτητές & Σπουδαστές

    communication, community, connections, social group, social network, user iconΟ Εισηγητής


    Κυριακίδης Γεώργιος

    Πιστοποιημένος project management professional (PMP®) από τον παγκόσμιο φορέα διαχείρισης έργων PMI®. Έχει πολύ μεγάλη εμπειρία στην προετοιμασία επαγγελματιών για την παραπάνω πιστοποίηση [πάνω από 70 ολοκληρωμένα προγράμματα (42 ωρών) σε αίθουσα και 20 προγράμματα εξ αποστάσεως]. Είναι επίσης πιστοποιημένος από τον ίδιο φορέα ως Risk Management Professional (PMI-RMP®).

    Απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, έχει πτυχίο Οργάνωσης και Διοίκησης Μικρομεσαίων επιχειρήσεων από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κατέχει μεταπτυχιακούς τίτλους στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) και στην επαγγελματική κατάρτιση-δια βίου μάθηση (ΜΑ). Είναι απόφοιτος της σχολής Πολέμου του Ελληνικού Στρατού και της Διακλαδικής Σχολής Επιτελών Άμυνας του Ελληνικού Στρατού.

    Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής εκπαιδευτών και διευθυντών εκπαίδευσης (ibstpi,CTP). Επίσης, πιστοποιημένος εκπαιδευτής εξ αποστάσεως εκπαίδευσης από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Είναι πιστοποιημένος στη χρήση του MS Project από τη Microsoft (MCP). Έχει εξειδικευτεί από το Πανεπιστήμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης στην Τεχνική Διαπραγματεύσεων και στη Διαχείριση Κρίσεων.

    Από το 1987 έως το 2008 έχει διαχειριστεί πλήθος έργων και έχει ασκήσει διοικητικά, διευθυντικά και εκπαιδευτικά καθήκοντα στον Ελληνικό Στρατό από διάφορες θέσεις. Από το 2008 μέχρι και σήμερα, είναι διευθυντής εκπαίδευσης της Human Asset AE, σύμβουλος εκπαίδευσης και εισηγητής σεμιναρίων με κύρια θεματολογία το project management.

    Note: “PMI”, “PMP”, and “PMBOK Guide” are registered marks of the Project Management Institute, Inc.
    award, browser, certificate, optimization, page, page quality, quality iconΚόστος Σεμιναρίου
     
    Ταμειακά ενήμερα Μέλη ΣΕΒΕ: 50 ΕΥΡΩ (συμπ. ΦΠΑ 24%)
    Άλλοι: 60 ΕΥΡΩ (συμπ. ΦΠΑ 24%)
     
    Oι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης από τον ΣΕΒΕ και υλικό παρακολούθησης του σεμιναρίου.
     
    Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Δηλώστε συμμετοχή εδώ.


    Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα