Εκδήλωση Ομίλου ΝΕ: Επίλυση προβλημάτων και αντιμετώπιση της κρίσης με τη μέθοδο Ρο στις 25 Απριλίου στις 21:00

Ο Όμιλος Νεανικής Επιχειρηματικότητας – ΝΕ συνεχίζει την σειρά σεμιναρίων του , με ένα ακόμα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο με θέμα: "Επίλυση προβλημάτων και αντιμετώπιση της κρίσης με τη μέθοδο Ρο. Μικρές μεγάλες ιδέες για καθημερινή χρήση στην επαγγελματική και όχι μόνο ζωή" 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018 με ώρα έναρξης 20:30 στην αίθουσα του I4G Εγνατίας 154, Θεσσαλονίκης.

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο Δρ Άγγελος Ροδαφηνός. Καθηγητής Ψυχολογίας, Monash University, Melbourne

Το κυρίως μέρος του σεμιναρίου θα διαρκέσει 100 λεπτά και θα ακολουθήσουν ενεργός διάλογος και ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους με την προϋπόθεση την έγκαιρη εγγραφή σας στην σχετική φόρμα:


*Όποιος επιθυμεί να λάβει Βεβαίωση Παρακολούθησης του σεμιναρίου το κόστος της έντυπης βεβαίωσης ανέρχεται στα 3 Ευρώ όσο το κόστος δημιουργίας τους! Για τους υπόλοιπους συμμετέχοντες δεν υπάρχει κανένα κόστος συμμετοχής
Προσοχή : Δεν θα σταλούν ηλεκτρονικά βεβαιώσεις!


Περισσότερες πληροφορίες:

Σταυρόπουλος Χρήστος – 6944776041
Τζιώγας Χαράλαμπος – 6941599974

ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ - ΝΕ

Υποστηρικτές Επικοινωνίας:

- ERGONblog - www.ergonblog.gr
- Polis Free Press 



Λίγα Λόγια για το Σεμινάριο

H μέθοδος Ro αναφέρεται στην ικανότητα μας να γίνουμε EEΠ (Επαγγελματίες Επιλυτές Προβλημάτων). Η μέθοδος αναφέρεται σε δύο βασικές επιλογές όταν έχουμε ένα πρόβλημα: μπορώ να κάνω κάτι ή δεν μπορώ να κάνω κάτι. Αν δε μπορώ να κάνω κάτι, το αποδεχομαι. Αν μπορώ εξετάζω: εάν αλλάζει, το βαθμό προτεραιότητας, το σχέδιο δρασης, εαν αξίζει τον κόπο κλπ. Ο Δρ Ροδαφηνός, ανάμεσα σε άλλα, παραθετει το δικό του μοντέλο ανάπτυξης: ΣΚΑΒΕ (Συνεχής Και Αδιάκοπη Βελτίωση του Εαυτού). 

Λίγα λόγια για τον Ομιλητή

Ομιλητής: Δρ Άγγελος Ροδαφηνός. Καθηγητής Ψυχολογίας, Monash University, Melbourne, συγγραφέας ‘Από Πρίγκιπας Βάτραχος και Τούμπαλιν’ και ‘Οι Ηλίθιοι είναι Ανίκητοι’ 


Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα