ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ERGON ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

[ERGONCON][slideshow]

Δύο διακρίσεις για την LIDL στα HR Awards 2017

Δύο νέες διακρίσεις κατέκτησε η Lidl Eλλάς, την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου στα HR Awards 2017, τον θεσμό που επιβραβεύει και αναδεικνύει τις πρωτοβουλίες και τις πρακτικές της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού: Πρώτον, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία "Learning & Development, Excellence in Leadership Development" για το πρόγραμμα "Η Υγεία Μας Είναι Σημαντική, Εμείς το Ξέρουμε: Εκπαιδεύσεις Στελεχών σε Αντιμετώπιση Ακραίων Καταστάσεων και Πρώτες Βοήθειες" και δεύτερον, επίσης το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία "Talent & Performance Management, Best Employee Engagement Strategy, Lidl League".

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, "όσο μεγαλώνει το πλήθος των εργαζομένων μιας επιχείρησης και η γεωγραφική της εξάπλωση, αυξάνουν οι πιθανότητες εμφάνισης έκτακτων θεμάτων που μπορεί να αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι σε επίπεδο υγείας ή ψυχολογικό επίπεδο. Έτσι, αποφασίσαμε να υλοποιήσουμε μια βασική εκπαίδευση στη διαχείριση ακραίων καταστάσεων, για να μπορούν να προβούν σε άμεσες κινήσεις όπου χρειάζεται και να στηρίξουν μακροπρόθεσμα τις ομάδες τους.

Tα τελευταία χρόνια, αναπτύσσουμε στη Lidl Hellas μια σειρά από δράσεις, στο πλαίσιο του προγράμματος «Είμαι Υγιής, Εργάζομαι Ασφαλής», για την προαγωγή της υγείας και της ευεξίας των ανθρώπων μας και την ενίσχυση της δέσμευσης, που περιλαμβάνουν και αθλητικές δραστηριότητες. Έτσι λοιπόν οργανώσαμε το δικό μας ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα Lidl League 2017 φυσικά με τη συμμετοχή των εργαζόμενων μας τόσο από την Ελλάδα όσο και από χώρες του εξωτερικού! 

Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων σε κάθε κατηγορία πραγματοποιήθηκε μέσω του online συστήματος αξιολόγησης από τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής και τα βραβεία που δόθηκαν προέρχονται από τη βαθμολογία που συγκέντρωσε η κάθε υποψηφιότητα".amna.gr


Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα


                                                               

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

[ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ][stack]

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

[ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ][btop]

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

[ΕΝΕΡΓΕΙΑ][grids]

TECHNEWS

[ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ][btop]