ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ERGON ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

[ERGONCON][slideshow]

Συνεργασία Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων με την Alibaba

Προφίλ στην Alibaba.com δημιουργεί ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων όπου θα καταχωρήσει τα προϊόντα των μελών του συνδέσμου που το επιθυμούν.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με αυτόν τον τρόπο θα ενισχύσει την προσπάθεια προσφοράς καινοτόμων υπηρεσιών και θα συμβάλλει στην ανάπτυξη των ελληνικών εξαγωγών.

Ο Σύνδεσμος υποστηρίζει τις επιχειρήσεις να υλοποιήσουν ένα σχέδιο επαφών και δημιουργίας συνεργασιών B2B μέσω της alibaba σε παγκόσμιο επίπεδο.

Προκειμένου να τονωθεί και να ενισχυθεί η εξαγωγική δραστηριότητα των μελών του Π.Σ.Ε μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου, αποκλειστικά για τα μέλη που θα συμφωνήσουν την εγγραφή τους στην πλατφόρμα κάτω από την ομπρέλα του Συνδέσμου, προσφέρεται ένα σύνολο υπηρεσιών που θα διαρκέσουν ένα ολόκληρο έτος σε πολύ χαμηλό κόστος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που επιλεγόταν μεμονωμένα το σύνολο των υπηρεσιών αυτών από κάθε μέλος ξεχωριστά, η ετήσια επένδυση θα ξεπερνούσε τα 10.000€ ενώ τώρα ξεκινά από 550€, αναφέρεται στην ανακοίνωση.newmoney.gr


Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα


                                                             

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

[ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ][stack]

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

[ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ][btop]

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

[ΕΝΕΡΓΕΙΑ][grids]

TECHNEWS

[ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ][btop]