ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ERGON ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

[ERGONCON][slideshow]

Εκδόθηκε η άδεια για την κατασκευή συγκροτήματος κτιρίων στο Smart Park

Εκδόθηκε από τις αρμόδιες αρχές η οικοδομική άδεια την οποία είχε αιτηθεί η REDS Α.Ε. για την κατασκευή συγκροτήματος κτιρίων επιφανείας 15.500 τ.μ. ως τμήμα της Β' Φάσης ανάπτυξης του Εμπορικού Πάρκου "Smart Park" στα Σπάτα, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εισηγμένη.

Κατ' επέκταση η θυγατρική της REDS, "ΓΥΑΛΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.”, προτίθεται να εκκινήσει το επόμενο διάστημα σταδιακά την υλοποίηση, επεκτείνοντας τις εγκαταστάσεις του Smart Park, προκειμένου να καλυφθεί η συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση, σημειώνει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση και προσθέτει:

Υπενθυμίζεται ότι βρίσκεται ήδη υπό κατασκευή νέο κτίριο επιφανείας περίπου 800 μ2, ώστε να καλυφθούν υπάρχουσες ανάγκες καταστημάτων και χώρων εστίασης, ενώ το ποσοστό κάλυψης των επιφανειών Εμπορικής Μίσθωσης του Smart Park ανέρχεται στο 100%. 

Περαιτέρω, στις ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις του Smart, ξεκίνησε πρόσφατα η λειτουργία του πλήρως ανακαινισμένου Hypermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ καθώς και του καταστήματος λιανικής πώλησης γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ BSB.

Αναλυτικότερα:

- σε χώρο που μισθώνεται από την εταιρεία με την επωνυμία "ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ" και με διακριτικό τίτλο "ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ", λειτουργεί πλέον κατάστημα συνολικής επιφανείας περίπου 5.900 τ.μ., το οποίο διαθέτει χώρους πώλησης περίπου 4.000 τ.μ. και επιπλέον υπόγεια αποθήκη περίπου 1.200 τ.μ.

- σε χώρο επιφανείας περίπου 264 μ2 που έχει εκμισθωθεί στην εταιρεία "B&F ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ" και διακριτικό τίτλο "B&F Α.Β.Ε.Ε. ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ" λειτουργεί πλέον κατάστημα λιανικής πώλησης γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ BSB.capital.gr


Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα


                                                             

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

[ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ][stack]

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

[ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ][btop]

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

[ΕΝΕΡΓΕΙΑ][grids]

TECHNEWS

[ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ][btop]