Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη: “Μαρμάρινες καρδιές στις εργαζόμενες μητέρες από την Stone Group International”

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στις εργαζόμενες μητέρες της, απηύθυνε η Stone Group International, ενόψει της Παγκόσμιας Γιορτής της Μητέρας, την Κυριακή 14 Μαΐου. 

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και παρουσία της κας Αικατερίνης Αντωνιάδου, Ιδρύτριας, του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Ηλία Ρηγόπουλου και της Διευθύντριας Ανθρωπίνου Δυναμικού κας Χριστίνας Δηματάτη, επιδόθηκαν στις εργαζόμενες μητέρες της εταιρίας, χειροποίητες μαρμάρινες καρδιές που φιλοτέχνησαν αποκλειστικά για την εκδήλωση, οι γλύπτες του Καλλιτεχνικού Τμήματος της εταιρίας, Αβραάμ Μαραντίδης, Aram Torosyan & Mamuka Poilarashvili. 

Οι μοναδικές καρδιές δημιουργήθηκαν από την ομάδα του Project Management Department, σε σχέδιο και ιδέα του κ. Γιώργου Χουνουζίδη, και για την κατασκευή τους χρησιμοποιήθηκαν τα ελληνικά μάρμαρα της εταιρίας, το λευκό Pirgon από το λατομείο της στη Δράμα, το χιονόλευκο Thassos Snow White, και το μάρμαρο Perseus, όλα κομμάτια των επώνυμων συλλογών «12 Μυθικά Μάρμαρα» & «Pirgon White Concept». 

Η εκδήλωση ήταν Φόρος Τιμής στον διττό ρόλο των γυναικών που εργάζονται στην εταιρία, και με ζήλο, ήθος, ομαδικό πνεύμα συνεργασίας, εμπιστοσύνη και εργατικότητα συνδυάζουν την μητρότητα με την εργασία, μέσα σε ένα σύγχρονο και ανταγωνιστικό βιομηχανικό περιβάλλον. 

Ταυτόχρονα, επιδόθηκε στις μητέρες ένα χειρόγραφο κείμενο της ιδρύτριας της εταιρίας κας Αικατερίνης Αντωνιάδου, με προσωπικές ευχές για την επαγγελματική τους πορεία και τον ρόλο τους ως μητέρες, μέσα σε ένα κλίμα αμοιβαίας συγκίνησης και αλληλοεκτίμησης.

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα