Η ERGON Σύμβουλοι Μηχανικοί εγκαινιάζει τις "Μικρές Συμβουλές"


Η ERGON Σύμβουλοι Μηχανικοί με ιδιαίτερη χαρά εγκαινιάζει τις Μικρές Συμβουλές με την αμέριστη υποστήριξη του Ομίλου ΝΕΕ HUMANS*. Οι Μικρές Συμβουλές είναι ένας περιοδικός συμπτυγμένος οδηγός (μονοσέλιδος) με χρήσιμες συμβουλές για την καθημερινή μας ζωή στο σπίτι, με σύγχρονο σχεδιασμό και πολύ χρήσιμο περιεχόμενο.


Απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυμούν να κάνουν την καθημερινή τους ζωή πιο άνετη, πιο ασφαλή και πιο οικονομική. Τα τεύχη διανέμονται ηλεκτρονικά και είναι δωρεάν για όλους.

Το σπίτι είναι ο χώρος που περνάμε τον μεγαλύτερο ελεύθερο χρόνο μας, εμείς και η οικογένειά μας. Υπάρχουν πράγματα με τα οποία ερχόμαστε σε καθημερινή επαφή, αλλά πολλές φορές αμελούμε ή αγνοούμε την ύπαρξή τους και τους κινδύνους ή τις δυνατότητες που προκύπτουν από αυτά.

Μέσω των Μικρών Συμβουλών, θέλουμε να σας θυμίσουμε και να επισημάνουμε όλα αυτά τα μικρά καθημερινά πράγματα που επηρεάζουν συνολικά την ποιότητα ζωής μας.

Κατεβάστε το πρώτο τεύχος Μικρές Συμβουλές (πατώντας "λήψη" στις επιλογές που εμφανίζονται στο πάνω μέρος του εγγράφου) και κρατήστε το στο προσωπικό σας αρχείο μαζί με τα επόμενα τεύχη, καθώς σε λίγο διάστημα θα έχετε φτιάξει έναν πληρέστατο οδηγό συμβουλών για το σπίτι σας.

Εάν δεν ανοίγει ο παραπάνω σύνδεσμος, χρησιμοποιήστε εναλλακτικά τον παρακάτω:
https://drive.google.com/open?id=0B9GyLtGH7dUFVmpIbl9seXd3LUk


* HU.M.A.N.S. είναι το ακρωνύμιο των αγγλικών λέξεων "HUmans who Mount Actions for Nation and Science". Αποτελεί έναν δυναμικό οργανισμό νέων, επιστημόνων και επαγγελματιών που ιδρύθηκε το 2012 από ιδιαίτερα δραστήριους ανθρώπους στην Θεσσαλονίκη, ενώ σήμερα, ήδη αριθμεί πέντε ομίλους-παραρτήματα με εκατοντάδες υποστηρικτές-μέλη στην Βόρεια Ελλάδα και την Αθήνα και δεκάδες σημαντικές εκδηλώσεις και συνεργασίες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Περισσότερα για τους HUMANS στην διεύθυνση cysb-humans.blogspot.gr

Ευχαριστούμε θερμά τόσο τον πρόεδρο, κ. Μησιάλη Κωνσταντίνο για την άμεση ανταπόκριση όσο και όλα τα μέλη των Ομίλων HUMANS για την υποστήριξη.

Υποστηρικτής επικοινωνίας: www.ergonblog.gr