ERGON blog και ΝΕ ενώνουν τις δυνάμεις τους

Το ERGON blog και ο Όμιλος Νεανικής Επιχειρηματικότητας «ΝΕ» προχωρούν σε συνεργασία με σκοπό την ανάδειξη της επιχειρηματικότητας των νέων και της επαγγελματικής δικτύωσης! 



Ο Όμιλος Νεανικής Επιχειρηματικότητας «ΝΕ» ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2010 από φιλόδοξους και δραστήριους νέους επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης και πλέον έχει ανοίξει τα φτερά του στην Αθήνα και σε πόλεις της Κεντρικής Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής, εφαρμόζοντας με μεγάλη επιτυχία μοντέλα που εφαρμόζονται στα πλέον ανεπτυγμένα κράτη του κόσμου.


Σκοπός του ΝΕ είναι η δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών επαγγελματικής δικτύωσης και επιχειρηματικής δράσης, προάγοντας τον επαγγελματισμό και τη συνεχή κατάρτιση μέσα από βιωματικά σεμινάρια, ημερίδες, συναντήσεις και επισκέψεις από και σε μεγάλες επιχειρήσεις-ηγέτες και σημαντικούς παραγωγικούς φορείς ολόκληρης της Ελλάδας.

Απόλυτα σύμφωνοι με τα χαρακτηριστικά και τους σκοπούς τους, ERGON blog και ΝΕ ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να διαδώσουν την ιδέα της επιχειρηματικότητας των νέων και της αλλαγής νοοτροπίας, θεωρώντας την ως μοχλό ανάπτυξης και γενικότερης ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας.

Το ERGON blog λοιπόν σας ενημερώνει ότι είναι επίσημος υποστηρικτής όλων των δράσεων που αναλαμβάνει ο Όμιλος Νεανικής Επιχειρηματικότητας, ως επικοινωνιακός σύνδεσμος με τον επιχειρηματικό και όχι μόνο κόσμο της Ελλάδας.

Το πρώτο event για το 2014 - Business Networking Event part 3
Μετά την μεγάλη απήχηση που είχαν οι δυο προηγούμενες συναντήσεις του ΝΕ στην Θεσσαλονίκη μέσα στο 2013, το νέο έτος ξεκινά γεμάτο αισιοδοξία με μια ακόμα συνάντηση την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου και ώρα 20:45 στο Βιβλιοπωλείο "Βιβλιοφόρος", Αγίου Βασιλείου 19 στη Θεσσαλονίκη (όπισθεν Οσίας Ξένης - περιοχή Χαριλάου). 

Το Business Networking Event, όπως όλα δείχνουν, καθιερώνεται πλέον σε θεσμό! Σκοπός των συναντήσεων είναι η γνωριμία και δικτύωσης των μελών του ΝΕ μεταξύ τους, αλλά και με τους φίλους που επιθυμούν να συμμετέχουν στο ΝΕ. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους εδώ και παρακαλούνται να προσέλθουν με τις επαγγελματικές τους κάρτες.

Το κάλεσμα του προέδρου Χρήστου Σταυρόπουλου:
"Συμμετέχοντας στο Business Networking Event του ΝΕ επενδύεις στην συνεργασία, την ανάπτυξη στενών επιχειρηματικών δεσμών, τη σύσφιξη των σχέσεων και της αλληλεγγύης όλων μας σε μια μικρή πόλη όπως η Θεσσαλονίκη μας! Ελάτε λοιπόν να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να αλληλεπιδράσουμε γιατί μόνο η "ισχύς εν τη ενώσει" μπορεί να μας φέρει απτά αποτελέσματα!"

Υποστηρικτής επικοινωνίας είναι φυσικά το ERGON blog.

Περισσότερα για τον ΝΕ
Ιστοσελίδα: www.neaep.gr
Facebook (Page): www.facebook.com/neaep.gr