Οι 10 πιο δημοφιλείς κουζίνες στην Αμερική την άνοιξη του 2022


Μια κουζίνα με νησίδα είναι όνειρο για πολλούς ιδιοκτήτες σπιτιού. Παρακάτω θα δείτε με αντίστροφη μέτρηση φωτογραφίες κουζινών που έχουν αποθηκευτεί περισσότερο και ανέβηκαν στο houzz.com την άνοιξη του 2022. Κάθε κουζίνα περιέχει μία νησίδα και η καθεμία προσφέρει ιδέες για τη δημιουργία καθισμάτων, αποθήκευσης και στυλ. Θα βρείτε επίσης ιδέες για χρώματα κουζίνας, συμπεριλαμβανομένων δίχρωμων προσεγγίσεων με λευκό και καφέ, λευκό και μπλε και λευκό και γκρι, καθώς και δύο υπέροχα παραδείγματα πράσινων ντουλαπιών.

10. Ζεστό Λευκό και Ξύλο

Photo by Le Belle Maison Interiors Inc. 

Αυτή η κουζίνα του Τέξας που σχεδιάστηκε από την Tonia Coleman του Le Belle Maison Interiors διαθέτει δρύινο δάπεδο, κορδόνι σφενδάμου στο καπέλο του απορροφητήρα, ανοιχτά ράφια από σφενδάμι και ξύλινα καθίσματα-σκαμπό πάγκου. Οι τόνοι του ξύλου ζεσταίνουν τα λευκά ντουλάπια σε στυλ Shaker, τα οποία ο Coleman ζωγράφισε το Alabaster του Sherwin-Williams. Εν τω μεταξύ, ακονισμένοι πάγκοι χαλαζίτη Silver Macaubas, οι οποίοι έχουν απαλές γκρι φλέβες, και πλακάκια από πηλό Zellige 4 επί 4 ιντσών, προσθέτουν υφή και λεπτές παραλλαγές σε ουδέτερους τόνους.


9. Viva Spanish Revival

Photo by Hsu McCullough


Οι σχεδιαστές Peggy Hsu και Chris McCullough του αρχιτεκτονικού στούντιο Hsu McCullough πρόσθεσαν λεπτομέρειες της ισπανικής αναγέννησης, όπως μια τοξωτή εσοχή, στο σύγχρονο σχεδιασμό αυτής της κουζίνας του Λος Άντζελες. Κρεμώδες κεραμικό πλακίδιο 3 επί 6 ιντσών με εφυαλωμένο κεραμικό πλακίδιο με νερά και σε παρόμοιο τόνο είναι τα ντουλάπια από σημύδα Appalachian, το δάπεδο από σκυρόδεμα και οι πάγκοι είναι από χαλαζίτη Taj Mahal σε φινίρισμα τύπου δέρματος.


8. Crisp Contrast

Photo by Traci Rauner Design

Στο Ουισκόνσιν, η Traci Rauner Design χρησιμοποίησε το ξύλο ως έμφαση σε ένα μπλε και άσπρο συνδυασμό χρωμάτων. Η νησίδα που ζωγραφίστηκε στο Naval από τον Sherwin-Williams αντικατοπτρίζει το βαθύ γυαλιστερό μπλε πλακάκι 2 επί 9 ιντσών, ενώ ο πάγκος από χαλαζία Cambria και το λευκό περιμετρικό ντουλάπι κρατούν τα πάντα ελαφριά και φωτεινά.


7. Gray Glam

Photo by Loftus Design

Κατά την ανακαίνιση αυτής της μεταβατικής κουζίνας 19 τ.μ. στο Charlotte της Βόρειας Καρολίνας, η σχεδιάστρια Bridget Gasque της Loftus Design χρησιμοποίησε το αρχείο ιδεών του Houzz για να συνεργαστεί με τον πελάτη της. Το αποτέλεσμα είναι μια μεγάλη νησίδα που φιλοξενεί μια οικογένεια έξι ατόμων και ένα απαλό λευκό και γκρι χρωματικό σχέδιο που τονίζεται από ένα καπέλο απορροφητήρα από ξύλο καρυδιάς.

Φωτογραφία έργου: Jim Schmid


6. Barely Blue

Photo by White Birch Design

Σε αυτήν την κουζίνα αγροικίας της Μινεσότα από την Angela Barnhart της White Birch Design, τα κάτω ντουλάπια λευκής βελανιδιάς τεταρτοπριονισμένα συνδυάζονται με το καπέλο του εξαερισμού του φούρνου. Το πάτωμα είναι βυνιλικό με απομίμηση ξύλινων σανίδων και ο πάγκος είναι λευκός χαλαζίας που μοιάζει με μάρμαρο. Η πλάτη της κουζίνας είναι επενδυμένη με πλακάκια που εκτείνονται από τον πάγκο μέχρι την οροφή, φτιαγμένη από πλακάκι με έντονη υφή σε παλ αποχρώσεις του μπλε.

5. Bold Backsplash

Photo by Hoxie Homes & Remodeling


Μια απρόσκοπτη πλάκα από χαλαζία κάνει τη διαφορά σε αυτή τη σύγχρονη κουζίνα στη Μινεσότα. Σχεδιασμένη από την Everson Architect και κατασκευασμένη από την Hoxie Homes & Remodeling, την οποία βρήκαν οι ιδιοκτήτες σπιτιού μέσω του Houzz, η κουζίνα διαθέτει επίσης προσαρμοσμένα ντουλάπια που διαθέτουν περίπλοκα κουφώματα με εσοχές για το άνοιγμα τους και μηχανισμούς ανοίγματος τύπου push.


4. Gaga for Green

Photo by Pink Door Designs

Οι ιδιοκτήτες αυτής της παραδοσιακής κουζίνας του Τέξας, βρήκαν τον Jamie Olivarez της Pink Door Designs στο Houzz και συνεργάστηκαν μαζί της για να ζωντανέψουν τις εμπνεύσεις τους (η οποία περιελάμβανε την κουζίνα της διάσημης Kendall Jenner). Το αποτέλεσμα: ντουλάπια βαμμένα σε πράσινο Billiard από τον Sherwin-Williams, τονισμένα από ορειχάλκινο υλικό και ξύλινα σκαμπό πάγκου. Ο πάγκος έχει αποχρώσεις γκρι-λευκό από πέτρα δολομίτη.


3. Kitchen Cakewalk

Photo by White Birch Design

Μια άλλη κουζίνα της Μινεσότα από το White Birch Design, αυτό το έργο διαθέτει ένα μπλε κεραμικό πλακάκι και ξύλινα ράφια που αναδεικνύουν τη συλλογή από δίσκους κέικ του ιδιοκτήτη. Δρύινο δάπεδο με φαρδιές σανίδες και μία νησίδα και πάγκο πάγκους από χαλαζία και λευκά ντουλάπια για να δημιουργήσουν έναν καθαρό συνδυασμό από λευκό και καφέ.


2. Stone Stunner

Photo by Kirby Home Designs

Η Kirby Foster Hurd της Kirby Home Designs, χρησιμοποίησε τις τρισδιάστατες κατόψεις του Houzz Pro για τη δημιουργία αυτής της κουζίνας, σε ένα σύγχρονο σπίτι εμπνευσμένο από το Hill Country στην Οκλαχόμα. Το γήινο πλακίδιο από τραβερτίνη 6 επί 6 ιντσών βρίσκεται στο επίκεντρο και εναρμονίζεται με τους πάγκους λευκού χαλαζία με διακριτικά νερά, τα λευκά περιμετρικά ντουλάπια με γυάλινες προσόψεις και μια ξύλινη νησίδα με απαλά νερά.


1. Sage Surround

Photo by FineLine Kitchens

Αυτή η κουζίνα της Βιρτζίνια, της FineLine Kitchens ήταν η πιο αποθηκευμένη φωτογραφία κουζίνας της άνοιξης του 2022. Ο χώρος συνδυάζει περιμετρικά ντουλάπια σε πράσινο χρώμα τύπου απόχρωσης φασκόμηλο, καπέλο εξαερισμού σε τόνο δρυός, φλοράλ πλακάκι Ming Green με λεπτομέρειες από λευκό μάρμαρο Θάσου, κρεμαστά φωτιστικά από λευκό και ορείχαλκο και φυσικούς πάγκους χαλαζίτη Brown Fantasy, που μαζί έχουν ως αποτέλεσμα μια φιλόξενη κουζίνα εμπνευσμένη από τη φύση. Στο κέντρο βρίσκεται μια νησίδα που περιβάλλεται από άνετα σκαμπό, ώστε η επταμελής οικογένεια να μπορεί να καθίσει μαζί.




Δείτε εδώ κουζίνες από διάφορες ανακαινίσεις μας