🎓 Teen Business School: Πρόγραμμα επιχειρηματικότητας για εφήβους από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας




Ο 12ος κύκλος του Teen Business School έρχεται και είναι δια ζώης!

  • Είσαι 14 έως 18 ετών;
  • Σε ενδιαφέρει να αποκτήσεις γνώσεις επιχειρηματικότητας και επαγγελματικού προσανατολισμού;

Το Teen Business School είναι το κατάλληλο πρόγραμμα για σένα!

Οι καθηγητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας αλλά και άλλων ΑΕΙ, μαζί με καταξιωμένους επιχειρηματίες διοργανώνουν τον 12ο κύκλο του προγράμματος, που θα διεξαχθεί 20-24/6 και 27/6.

Σημαντικό! σας ενημερώνουμε πως σε περίπτωση που εξασφαλιστεί η συμμετοχή 8 παιδιών από ένα σχολείο στο 12o Teen Business School δεσμευόμαστε να προσφέρουμε (ΔΩΡΕΑΝ) στο συγκεκριμένο σχολείο, έναν 3D εκτυπωτή (Creality Ender 3) και το απαραίτητο νήμα για τις πρώτες εκτυπώσεις, αξίας 200€ πλέον ΦΠΑ, σε συνεργασία με την εταιρεία Thes3D.

Γιατί να συμμετέχει κάποιος;

✔️ Γιατί θα παρακολουθήσει μαθήματα επιχειρηματικότητας και θα ακούσει τις εμπειρίες διακεκριμένων επιχειρηματιών.

✔️ Γιατί πέρα από την ποικιλία θεματικών διαλέξεων, θα συμμετάσχει σε ανάλυση case studies, θα πραγματοποιήσει τεστ προσωπικότητας και θα παίξει εκπαιδευτικά παιχνίδια που σχετίζονται με την επιχειρηματικότητα.

✔️ Γιατί θα μάθει να αναγνωρίζει ευκαιρίες και θα του δοθούν οι βάσεις για την ανάπτυξη των δικών του επιχειρηματικών πρωτοβουλιών.

✔️ Γιατί ακόμη κι αν δεν ενδιαφέρεται για την επιχειρηματικότητα, οι δεξιότητες που θα αναπτύξει με τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα, θα του φανούν χρήσιμες σε όλη του τη ζωή.

✔️ Γιατί θα βοηθηθεί σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού.

✔️ Γιατί θα περάσουμε πολύ ωραία, μια και σχεδιάζονται πολλές εκπλήξεις!


Bonus benefits
✔️ Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, το οποίο θα τους δώσει τη δυνατότητα να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους!

✔️ Επιπλέον, εξασφαλίζουν τη δυνατότητα επικοινωνίας με όλους τους διδάσκοντες, ακόμα και μετά τη λήξη του προγράμματος, για όποιο θέμα καριέρας τους απασχολεί (δια βίου mentoring)!

Είσαι μαθητής και χρειάζεσαι παραπάνω βοήθεια για το επαγγελματικό σου μέλλον; Κάνε κλικ εδώ!


Εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες:
www.teenbusinessschool.gr
facebook.com/teenbusinessschool

Τηλ: +30 2310 891 227

teenbusinessschool@uom.edu.gr