Θεσσαλονίκη: 2η Έκθεση & Βραβεία «Αρχιτεκτονικών Έργων & Κατασκευών Αλουμινίου» 2022



Αναδείξτε τα έργα σας στη Θεσσαλονίκη!
Λήξη υποβολής έργων & αποστολής φακέλων 10/7/22


Είσαι κατασκευαστής αλουμινίου ή αρχιτέκτονας;


Έχεις την ευκαιρία να προβάλεις τα έργα σου και το αλουμίνιο, το κορυφαίο υλικό για εφαρμογές στη σύγχρονη δόμηση, που συμβάλλει στη βιωσιμότητα των κατασκευών.

Το 15ο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές» – GREEN BUSINESS, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του για την ανάπτυξη της ποιότητας στις κατασκευές αλουμινίου, αλλά και της ενίσχυσης της συνεργασίας μεταξύ Αρχιτεκτόνων & Κατασκευαστών Αλουμινίου, επανέρχεται δυναμικά με τη 2η Έκθεση & Βραβεία και στοχεύει:
  • Στην επιβράβευση της βέλτιστης χρήσης συστημάτων αλουμινίου στα δομικά έργααπό τα Αρχιτεκτονικά Γραφεία και τους Κατασκευαστές Αλουμινίου.
  • Στην προβολή των καλύτερων υλοποιημένων έργων με κατασκευές αλουμινίουτης τελευταίας 5ετίας, σε επίπεδο μελέτης αλλά και κατασκευής.
  • Στην ανάδειξη της συνεργασίας των Κατασκευαστών Αλουμινίου με τους Αρχιτέκτονες.
  • Στην ισοβαρή επιβράβευση των δύο ομάδων συμμετοχής, Κατασκευαστών Αλουμινίου & Αρχιτεκτόνων, με ξεχωριστή αξιολόγηση και ισότιμο αριθμό βραβείων που θα απονεμηθούν.

Οι επιλεγμένες συμμετοχές έργων θα εκτεθούν στην αίθουσα Ballroom III του HYATT REGENCY THESSALONIKI στις 4-6/11/22, στο πλαίσιο του 15ου Συνεδρίου «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές» – GREEN BUSINESS, και θα παρουσιαστούν αναλυτικά σε σχετικό κατάλογο, που θα δημοσιευθεί στο site του συνεδρίου www.alumini.gr

Ο κατάλογος θα επικοινωνηθεί σε όλον τον κύκλο του συνεδρίου (Κατασκευαστές Αλουμινίου, Αρχιτέκτονες, Μηχανικοί, Συνεργαζόμενοι Κλάδοι, Ξενοδόχοι, Πολιτεία, Καλεσμένοι, Φορείς, Τύπος).


Δείτε την προκήρυξη και δηλώστε συμμετοχή στο www.alumini.gr

Για πρόσθετες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη διοργανώτρια εταιρεία, ENERGY MARKETING, στο 210 4512000 ή στο info@energymarketing.gr

Όλες οι πληροφορίες για το Συνέδριο:
url: alumini.gr, fb: Aluminigr, linkedin: aluminigr, twitter: @aluminigr, instagram: aluminigr