11ος κύκλος Teen Business School: 26 έως 29 Απριλίου 2022




Teen Business School: Κοίταξε Ψηλά!
Μετά την επιτυχία του «Xριστουγεννιάτικου» Teen Business School, σειρά παίρνει η διοργάνωση που θα διεξαχθεί στις διακοπές του Πάσχα! Το Teen Business School είναι το Νο 1 σχολείο επιχειρηματικότητας για νέους και νέες 14-18 ετών και φέρνει σε επαφή την Τριτοβάθμια με τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Πιο συγκεκριμένα, ο 11ος κύκλος του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί από την Τρίτη 26 Απριλίου έως την Παρασκευή 29 Απριλίου 2022 εξ’ αποστάσεως, δίνοντας και πάλι τη δυνατότητα σε μαθητές από όλη την Ελλάδα να συμμετάσχουν.
Σημαντικό! σας ενημερώνουμε πως σε περίπτωση που εξασφαλιστεί η συμμετοχή 10 παιδιών από ένα σχολείο στο 11o Teen Business School δεσμευόμαστε να προσφέρουμε (δωρεάν) στο συγκεκριμένο σχολείο, έναν 3D εκτυπωτή (Creality Ender 3) και το απαραίτητο νήμα για τις πρώτες εκτυπώσεις, αξίας 200€ πλέον ΦΠΑ, σε συνεργασία με την εταιρεία Thes3D.
Τι είναι το Teen Business School;
Το Teen Business School είναι το βραβευμένο σχολείο επιχειρηματικότητας για νέους-ες 14-18 ετών που διοργανώνεται από το 2016, από καθηγητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας αλλά και άλλων ΑΕΙ. Μετρά σχεδόν 310 αποφοίτους, αλλά και δύο διακρίσεις στα Education Leader Awards 2021 με τα Gold & Platinum Awards.
Γιατί να συμμετέχει κάποιος;
- Γιατί θα παρακολουθήσει μαθήματα επιχειρηματικότητας και θα ακούσει τις εμπειρίες διακεκριμένων επιχειρηματιών.
- Γιατί πέρα από την ποικιλία θεματικών διαλέξεων, θα συμμετάσχει σε ανάλυση case studies, θα πραγματοποιήσει τεστ προσωπικότητας και θα παίξει εκπαιδευτικά παιχνίδια που σχετίζονται με την επιχειρηματικότητα.
- Γιατί θα μάθει να αναγνωρίζει ευκαιρίες και θα του δοθούν οι βάσεις για την ανάπτυξη των δικών του επιχειρηματικών πρωτοβουλιών.
- Γιατί ακόμη κι αν δεν ενδιαφέρεται για την επιχειρηματικότητα, οι δεξιότητες που θα αναπτύξει με τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα, θα του φανούν χρήσιμες σε όλη του τη ζωή.
- Γιατί θα βοηθηθεί σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού.
Πώς θα γίνουν τα μαθήματα;
Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται από τις 10:00 έως τις 14:00 (εκτός από τις 26/04 & 29/04/2022 που θα τελειώνουν στις 15:00) σε εικονική αίθουσα (μέσω της πλατφόρμας Zoom).
Τίποτα άλλο;
Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (σε ψηφιακή μορφή), το οποίο θα τους δώσει τη δυνατότητα να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους. Επιπλέον, εξασφαλίζουν τη δυνατότητα επικοινωνίας με όλους τους διδάσκοντες, ακόμα και μετά τη λήξη του προγράμματος, για όποιο θέμα καριέρας τους απασχολεί (δια βίου mentoring)!
Πώς δηλώνω συμμετοχή;
Επιλέγοντας το παρακάτω πλαίσιο που οδηγεί στην επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος, όπου βρίσκεται και η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
Πληροφορίες & εγγραφές



Χορηγός Επικοινωνίας: ERGON blog