Το ThesSummerSchool πάει κατασκήνωση!



Η ομάδα συντελεστών του ThesSummerSchool σε συνεργασία με την Χ.Α.Ν.Θ. σας ανακοινώνει μία διευρυμένη παραλλαγή του προγράμματος, το ThesSummerSchool at Camp. Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί από τη Δευτέρα 23 Αυγούστου ως την Κυριακή 29 Αυγούστου 2021 στο ορεινό εκπαιδευτικό κέντρο της Χ.Α.Ν.Θ. στο Νυμφαίο Φλώρινας και αφορά νέους και νέες 14-18 ετών.


Τι είναι το ThesSummerSchool at Camp;

Το ThesSummerSchool at Camp είναι ένας συνδυασμός των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του ThesSummerSchool και των κατασκηνωτικών προγραμμάτων της Χ.Α.Ν.Θ. . Στόχος του είναι να εξοικειωθούν οι νέοι και οι νέες με τις έννοιες του επιχειρείν, να αναπτύξουν τις δημιουργικές και τεχνικές τους ικανότητες και να θέσουν τα θεμέλια του επαγγελματικού τους προσανατολισμού, ενώ στον ελεύθερό τους χρόνο θα συμμετέχουν σε ποικίλες ψυχαγωγικές και περιβαλλοντικές δραστηριότητες, ειδικά σχεδιασμένες και προσαρμοσμένες στο εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα.


Γιατί να συμμετέχει ένας/μία μαθητής-τρια;

  • Γιατί θα παρακολουθήσει μαθήματα επιχειρηματικότητας και θα ακούσει τις εμπειρίες διακεκριμένων επιχειρηματιών.
  • Γιατί πέρα από την ποικιλία θεματικών διαλέξεων, θα συμμετάσχει σε ανάλυση case studies, θα πραγματοποιήσει τεστ προσωπικότητας και θα παίξει εκπαιδευτικά παιχνίδια που σχετίζονται με την επιχειρηματικότητα.
  • Γιατί θα γνωρίσει και θα συνεργαστεί με άλλα άτομα της ηλικίας του μέσα σε ένα υποστηρικτικό και ενθαρρυντικό περιβάλλον.
  • Γιατί θα μάθει να αναγνωρίζει ευκαιρίες και θα αποκτήσει τις απαραίτητες βάσεις για την ανάπτυξη των δικών του/της επιχειρηματικών πρωτοβουλιών.
  • Γιατί ακόμη κι αν δεν ενδιαφέρεται για την επιχειρηματικότητα, οι δεξιότητες που θα αναπτύξει με τη συμμετοχή του/της στο πρόγραμμα, θα του/της φανούν χρήσιμες σε όλη του/της τη ζωή.
  • Γιατί θα έχει την ευκαιρία να ζήσει κατασκηνωτικές εμπειρίες και να κάνει νέους φίλους, με τους οποίους θα μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα.
  • Γιατί μέσα από την εμπειρία αυτή, θα μάθει να ζει ανεξάρτητα.


Τίποτα άλλο;

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ώστε να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν στο βιογραφικό τους.
Επίσης οι συμμετέχοντες εξασφαλίζουν τη δυνατότητα επικοινωνίας με όλους τους διδάσκοντες, ακόμα και μετά τη λήξη του προγράμματος, για όποιο θέμα τους απασχολεί (διά βίου mentoring!).


Πώς δηλώνω συμμετοχή;

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή πατώντας στο παρακάτω πλαίσιο, το οποίο θα σας οδηγήσει στην φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην ιστοσελίδα του προγράμματος.
 
Πληροφορίες & Εγγραφές




Με χαρά μας ανακοινώνουμε ότι το ERGONblog είναι και επίσημα χορηγός επικοινωνίας του ThesSummerSchool !