"Οδηγός επιβίωσης για την επανεκκίνηση του τουρισμού" - Δωρεάν webinar από τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης


Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης διοργανώνει webinar με θέμα «Οδηγός επιβίωσης για την επανεκκίνηση του τουρισμού» , την Τετάρτη 14 Απρίλιου 2021 και ώρα 15:00 μμ.

Λόγω της αυξημένης ζήτησης και προκειμένου να διασφαλίσουμε την ομαλή διεξαγωγή του webinar, σας ενημερώνουμε πως αυτό θα είναι διαθέσιμο και μέσω live streaming στο Facebook!

Χαιρετισμοί:
  • Χαιρετισμός από την Υφυπουργό Τουρισμού Κα. Σοφία Ζαχαράκη.
  • Χαιρετισμός από την Αντιπεριφερειάρχη της Μητροπολητικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρο του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, κα Βούλα Πατουλίδου.

Πρόγραμμα:

Ομιλίες:

  • «Βέλτιστες πρακτικές για την επόμενη ημέρα επανεκκίνησης του τουρισμού» - Δρ. Ευάγγελος Χρήστου, κοσμήτορας της Σχολής Οικονομίας και Διοίκησης ΔΙΠΑΕ.
  • «Ελληνικός Τουρισμός 2021: Επανεκκίνηση ή νέο ξεκίνημα; Στρατηγική για τη μεταβατική περίοδο, από την επιβίωση προς την αειφορία.» – Γιώργος Δρακόπουλος, ιδρυτής και CEO της Tourism Generis.
  • «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Τουριστικών Επιχειρήσεων, στην πράξη» - Τάσος Γούσιος, ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της Alpha Marketing.
  • «Oι νέες προκλήσεις για την επιχειρηματικότητα και τον τουρισμό μετά την πανδημία» - Δρ. Γεωργία Ζούνη, Τουριστικού Marketing στο Τμήμα Τουριστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς.
  • «Διεθνείς Συνέργειες για την Επανεκκίνηση του Τουρισμού» - Νίκος Γκολφινόπουλος, Senior Project Specialist, UNWTO.
  • «Η τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας στην ξενάγηση μνημείων και αρχαιολογικών χώρων της Θεσσαλονίκης» - Δρ. Κωνσταντίνος Διαμαντάρας, Καθηγητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Συστημάτων ΔΙΠΑΕ.


Συντονισμός:
Νικολ Καζαντζίδου, δημοσιογράφος στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, υπεύθυνη τουριστικού ρεπορτάζ στη Β.Ελλάδα.


Η συμμετοχή στο webinar είναι δωρεάν. Το webinar θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom. Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση απαιτείται προεγγραφή εδώ:


Στο τέλος του live webinar θα σταλούν στους συμμετέχοντες links για ένα on demand online course του Ο.Τ.Θ. σχετικά με τις βασικές αρχές και λειτουργίες του Digital Marketing.