MAJAR! Στις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης!



Η MAJAR – Αφοί Ματζαρίδη ΑΒΕΤΕ Στις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης σύμφωνα με τη λίστα των FINANCIAL TIMES “FT 1000: Europe’s Fastest Growing Companies” για το 2021 που την τοποθετεί στην 89η θέση στον κλάδο της τεχνολογίας ξεχωρίζοντάς την από δεκάδες χιλιάδες υποψηφιότητες!

Με έναν απόλυτο ρυθμό ανάπτυξης της τάξης του 177,5% για τη χρονική περίοδο 2016-2019 είναι μία από τις τέσσερις ελληνικές εταιρείες που μπήκαν στη λίστα FT 1000! Την εξαιρετικά απροσδόκητη χρονιά του 2020, παρά τις πρωτόγνωρες προκλήσεις, όχι απλά ανταπεξήλθε αλλά κατάφερε να ξεχωρίσει, επιτυγχάνοντας υψηλό ποσοστό αύξησης των μεγεθών της, επενδύοντας στην τεχνολογία και εστιάζοντας στους πελάτες και τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας.

H MAJAR– Αφοί Ματζαρίδη ΑΒΕΤΕ, ιδρύθηκε το 1978 στη Θεσσαλονίκη, αποτελεί σήμερα κορυφαία εταιρεία διανομής προϊόντων τεχνολογίας, με έντονη εξωστρέφεια και εξαγωγική δραστηριότητα σε περισσότερες από 20 χώρες.

Απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα τμημάτων της αγοράς (b2b, b2c & b2G), με μεγάλη εξειδίκευση και εμπειρία στους τομείς HO.RE.CA., Construction, και Corporate. Μέσα από στρατηγικές συνεργασίες με κατασκευαστές-προμηθευτές παγκοσμίως, καλύπτει τις ανάγκες των πελατών της σε τεχνολογικά προϊόντα, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις ως «Technology Partner».

«Όλοι εμείς στην MAJAR είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι και αποτελεί μεγάλη τιμή να συμπεριλαμβανόμαστε στις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στην Ευρώπη για το 2021. Είναι ένα σημαντικό ορόσημο για τα 43 χρόνια λειτουργίας του Ομίλου μας!

Με συνέπεια, προσαρμοστικότητα, ευελιξία και προσανατολισμό στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, συνεχίζουμε να εμπλουτίζουμε το χαρτοφυλάκιό μας με νέα και καινοτόμα προϊόντα, να επεκτείνουμε το κανάλι διανομής μας σε όλο τον κόσμο και να θέτουμε νέους στόχους σε ένα ευμετάβλητο περιβάλλον, εκμεταλλευόμενοι τις αναδυόμενες προκλήσεις και ευκαιρίες.

Με εστίαση στην Ψηφιακή Σήμανση (Digital Signage), τη Ρομποτική (Robotics) και την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI), αναπτύσσουμε διαρκώς την τεχνογνωσία μας, ενσωματώνοντας τεχνολογίες αιχμής.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ειλικρινή ευγνωμοσύνη και την βαθύτατη εκτίμησή μας στους αξιότιμους πελάτες, συνεργάτες, προμηθευτές αλλά και την ομάδα των εργαζομένων μας, για τη συμβολή τους στην επίτευξη αυτής της μεγάλης και σημαντικής διάκρισης.» αναφέρει ο Αντώνης Ι. Ματζαρίδης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της MAJAR.