Το e-ThesSummerSchool επανέρχεται! Νέος κύκλος διαλέξεων!


Είστε γονείς ή συγγενείς νέων 14 έως 18 ετών και θέλετε να τους βοηθήσετε:
  • να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους,
  • να ανακαλύψουν ένα εντελώς νέο και δημιουργικό κόσμο,
  • να θέσουν ισχυρές βάσεις γνώσης που θα τους βοηθήσουν καθοριστικά στον ολοένα και πιο πολύπλοκο και απαιτητικό, σύγχρονο εργασιακό τομέα,
τότε κάντε εγγραφή στο 2ο e-ThesSummerSchool γιατί κατά τη διάρκειά του κάθε νέος-α που θα συμμετέχει:

θα παρακολουθήσει μαθήματα επιχειρηματικότητας και θα ακούσει τις εμπειρίες διακεκριμένων επιχειρηματιών,
θα βοηθηθεί στον επαγγελματικό προσανατολισμό του,
θα μάθει να αναγνωρίζει επιχειρηματικές ευκαιρίες,
θα εξασφαλίσει τη δυνατότητα επικοινωνίας με την ομάδα διδασκόντων οποιαδήποτε στιγμή (και μετά το τέλος του e-ThesSummerSchool), για κάθε θέμα επαγγελματικού προσανατολισμού και επιλογών καριέρας που τον-την απασχολεί.

Το e-ThesSummerSchool αποτελεί την "εξ αποστάσεως παραλλαγή" του πετυχημένου θερινού σχολείου ThesSummerSchool που διοργανώνεται τα τελευταία πέντε χρόνια στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Κατά την πρώτη του διοργάνωση, στα τέλη Απριλίου 2020, η αποδοχή του από τους νέους-ες και τους γονείς τους ήταν εξαιρετικά θερμή, γεγονός που μας ενθαρρύνει να επαναλάβουμε τη διοργάνωσή του άμεσα.

Κατά τη διάρκεια του 2ου e-ThesSummerSchool, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ποικιλία θεματικών διαλέξεων, να αναλύσουν μελέτες περίπτωσης, να πραγματοποιήσουν τεστ προσωπικότητας και να παίξουν εκπαιδευτικά παιχνίδια σχετικά με την επιχειρηματικότητα. Παράλληλα, θα μπορούν να συμμετέχουν ενεργά με παρεμβάσεις ήχου ή κειμένου (chat) ώστε να εκφράζουν τις ιδέες και να λύνουν τις απορίες τους.

Ο νέος κύκλος θα διεξαχθεί από τη Δευτέρα 22 μέχρι και το Σάββατο 27 Ιουνίου, 10:00 με 14:00 κάθε μέρα και με συνολική διάρκεια 24 ώρες. Σε αυτό μπορούν να λάβουν μέρος, νέοι και νέες 14 έως 18 ετών από όλη την Ελλάδα, αρκεί να διαθέτουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν ηλεκτρονικά πιστοποιητικό παρακολούθησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Σας περιμένουμε όλους!

Χρήσιμοι σύνδεσμοι: