Ένα από τα πιο περιζήτητα Airbnb στον κόσμο βρίσκεται στην Σαντορίνη και όχι άδικα (εικόνες)

Λαξεμένο σε μια πλαγιά του βορειοδυτικού άκρου της Σαντορίνης με την κλασική κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική το σπίτι αυτό είναι πλήρως εναρμονισμένο με τον παραδοσιακό οικισμό της Οίας, ενώ προσφέρει μαγευτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος στους πελάτες που είναι αποφασισμένοι να πληρώσουν περίπου 380 ευρώ τη βραδιά.
Η απίστευτη θέα και το τζακούζι είναι από τις βασικές ατραξιόν του καταλύματος των δύο δωματίων με την απέριττη, αλλά καλόγουστη εσωτερική διακόσμηση.
Ακόμη και η πισίνα είναι λαξεμένη στον βράχοΑκόμη και η πισίνα είναι λαξεμένη στον βράχο
Διαθέτει ιδιωτική βεράντα, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια βουτιά στην πισίνα ή ένα υπέροχο γεύμα. Σύμφωνα με την καταχώρηση στον κατάλογο της Airbnb, που επιμένει να προσφέρει υλικό ονείρων στους χρήστες της, μολονότι κλυδωνίζεται από την πανδημία, το σπίτι βρίσκεται στο κέντρο της Οίας και λειτουργούσε κάποτε ως ο φούρνος του χωριού, μέχρι που ανέλαβε την ανακαίνισή του μια οικογένεια αρχιτεκτόνων.
Aκόμη και η πισίνα είναι λαξεμένη στον βράχο
Η πισίνα δεσπόζει πάνω από την καλντέρα της Σαντορίνης κι οι χρήστες μπορούν μέσα στα νερά της να θαυμάσουν το παιχνίδι του ήλιου με τα κύματα και τη βουτιά του στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου.
To υπόλευκο χρώμα που κυριαρχεί στο λίβινγκ ρουμ δημιουργεί μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης To υπόλευκο χρώμα που κυριαρχεί στο λίβινγκ ρουμ δημιουργεί μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης


Ένας πρώην φούρνος που μεταμορφώθηκε σ’ ένα μαγευτικό κατάλυμα σε σπήλαιο στην Οία της Σαντορίνης φιγουράρει πολύ ψηλά στη λίστα των προτιμήσεων χιλιάδων πελατών της Airbnb ανά την υφήλιο.

Κλεισμένοι στα σπίτια τους στη διάρκεια των lockdown τουρίστες απ’ όλον τον κόσμο έκαναν όνειρα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές σε δωμάτια και πολυτελή καταλύματα ονειρεμένα, όπως αυτό στην Οία, που περιλαμβάνεται στον κατάλογο με τους πιο περιζήτητους προορισμούς των χρηστών του Airbnb παγκοσμίως.
Η είσοδος του μαγευτικού καταλύματος με τη μοναδική θέα Η είσοδος του μαγευτικού καταλύματος με τη μοναδική θέα
Η είσοδος μέσα από τις βαμμένες κόκκινες πόρτες οδηγεί σ’ ένα ευρύχωρο λίβινγκ ρουμ με υπόλευκα χρώματα που δημιουργούν μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης. Καμπυλωτοί τοίχοι και διάδρομοι – κλασικό δείγμα της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής – συμπληρώνουν το σκηνικό μ’ ένα δρύινο τραπέζι έξι ατόμων να κυριαρχεί στην κουζίνα με τα δύο παράθυρα.
Ακόμη και από το δρύινο τραπέζι της κουζίνας μπορούν οι χρήστες να απολαύσουν τη θέα Ακόμη και από το δρύινο τραπέζι της κουζίνας μπορούν οι χρήστες να απολαύσουν τη θέα
Η κύρια κρεβατοκάμαρα του καταλύματος διαθέτει ιδιωτική είσοδο και δύο παράθυρα που επιτρέπουν στις ακτίνες του ήλιου να τρυπώνουν σ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
H κύρια κρεβατοκάμαρα του σπιτιού φωτίζεται ολημερίς από τις ακτίνες του ήλιουH κύρια κρεβατοκάμαρα του σπιτιού φωτίζεται ολημερίς από τις ακτίνες του ήλιου
Το δεύτερο υπνοδωμάτιο βρίσκεται στο κάτω επίπεδοΤο δεύτερο υπνοδωμάτιο βρίσκεται στο κάτω επίπεδο
Στο δεύτερο δωμάτιο, που λειτουργούσε κάποτε ως δεξαμενή, δεσπόζει τώρα ένα υπεράνετο κρεβάτι. Αλλά η ατραξιόν του καταλύματος είναι η βεράντα δύο επιπέδων, με τις ξαπλώστρες στο πρώτο επίπεδο να παρέχουν ευκαιρίες για πολύωρη ονειροπόληση και την πισίνα να κυριαρχεί στο δεύτερο φροντίζοντας για τη χαλάρωση των χρηστών.
Mια βεράντα που αφήνει τη φαντασία να ταξιδεύει... Mια βεράντα που αφήνει τη φαντασία να ταξιδεύει…

Πηγή: iefimerida.gr