ΕΒΕΘ: Κρίσιμη η συνεισφορά του Δήμου Θεσσαλονίκης για την τόνωση της αγοράς μετά την κρίση λόγω της πανδημίαςΤην περαιτέρω υποστήριξη των επιχειρήσεων και της αγοράς από τον Δήμο Θεσσαλονίκης και τις υπηρεσίες του έθεσε στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ. Κωνσταντίνο Ζέρβα, ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Ιωάννης Μασούτης.

Οι προτάσεις του ΕΒΕΘ κατατέθηκαν από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης με φορείς της πόλης και Επιμελητήρια, ώστε να συζητηθεί και να καταρτιστεί συγκεκριμένο σχέδιο τόνωσης της αγοράς, των εμπορικών καταστημάτων, των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και των επιχειρήσεων.

Ο κ. Μασούτης μεταξύ άλλων έθεσε τα ζητήματα του ωραρίου φορτοεκφορτώσεων των καταστημάτων, των δημοτικών τελών, όπου οι παρεμβάσεις μείωσής τους θα απαιτηθεί να συνεχιστούν, αλλά και της βελτίωσης των ποιοτικών και ποσοτικών χαρακτηριστικών των αστικών συγκοινωνιών.

Ο Πρόεδρος του ΕΒΕΘ επισήμανε ότι η συνεισφορά του Δήμου Θεσσαλονίκης θα είναι πολύτιμη τους επόμενους μήνες, προκειμένου να αποσβεστούν όσο γίνεται περισσότερο οι «κραδασμοί» στην αγορά και στις επιχειρήσεις από την κρίση που βιώνουμε.

Τέλος, ο κ. Μασούτης τόνισε πως η διοίκηση του Επιμελητηρίου θα ζητήσει από τις επιχειρήσεις-μέλη του να καταγράψουν προβλήματα και θέματα τους, τα οποία έχουν σχέση με τον Δήμο Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια θα τα προωθήσει στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, έτσι ώστε ο τελευταίος να επιληφθεί.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΒΕΘ

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε το μηνιαίο ενημερωτικό μας στο email σας