Γιορτάζουμε τα 8 χρόνια ERGON blog - Ανακαλύψτε το νέο μας blog!   34Κ+ POSTS       12K+ FOLLOWERS       1.7K+ SUBSCRIBERS  

Το επίσημο blog της ERGON Σύμβουλοι Μηχανικοί, το ERGON blog έγινε 8 ετών! Χάρη στο δικό σας ενδιαφέρον έχει γίνει ένα από τα μεγαλύτερα εταιρικά blogs στη Βόρεια Ελλάδα!

Τα όγδοα γενέθλια του ERGON blog τα γιορτάζουμε με αλλαγές που εσείς ζητήσατε! Προχωρήσαμε σε πλήρη ανανέωση τόσο του blog όσο και του τρόπου που αλληλεπιδρούμε!


Τι αλλάζει:

#NewErgonblog Το νέο ERGON blog έχει πλέον minimal σχεδίαση με έμφαση στο ποιοτικό περιεχόμενο, με τις εξελίξεις στα ακίνητα, τις επενδύσεις και τα τεχνικά θέματα και αρθρογραφία των μηχανικών της ERGON Σύμβουλοι Μηχανικοί ®

#WeeklyFeed To Newsletter του ERGON blog με αυτό της ERGON Σύμβουλοι Μηχανικοί γίνονται ένα! Το νέο ενιαίο Newsletter θα το λαμβάνετε πλέον κάθε Τετάρτη πρωί στις 9 στο email σας. 

#MonthlyReview Μια φορά το μήνα θα λαμβάνετε την επισκόπηση με τα δημοφιλέστερα και σημαντικότερα θέματα του μήνα. 

Επιβεβαίωση / Νέα εγγραφή

Κάνετε εγγραφή εισάγοντας το email που επιθυμείτε για να λαμβάνετε τo Newsletter μας στη νέα μορφή. Αυτό θα πρέπει να το κάνετε και όσοι ήσαστε εγγεγραμμένοι βάσει του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (GDPR).