Εστίαση: Οι πέντε λόγοι αποτυχίας των επιχειρήσεων του κλάδου

Το 60% των εστιατορίων αποτυγχάνουν να επιβιώσουν μετά το πρώτο έτος λειτουργίας τους. Η εκκίνηση και λειτουργία ενός εστιατορίου δεν είναι εύκολη υπόθεση όπως και να διατηρηθεί ανοιχτό. Αλλά γιατί τόσες πολλές επιχειρήσεις αποτυγχάνουν να επιβιώσουν; Ποια είναι τα πιο κοινά λάθη εστιατορίων;

Δείτε παρακάτω στο βίντεο τους 5 πιο συχνούς λόγους που τα εστιατόρια αποτυγχάνουν να επιβιώσουν:





Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!