Ανερχόμενες τάσεις Ξενοδοχείων 2020

Η νέα λίστα Wanderlist 2020 της Virtuoso είναι ένας ανεκτίμητος πόρος για τους ταξιδιώτες πολυτελείας. Ο πλήρης κατάλογος μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τις πιο ενδιαφέρουσες παγκόσμιες εμπειρίες για το επόμενο έτος.

Το τεράστιο χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων, θερέτρων, καταλυμάτων, σκηνών, κατασκηνώσεων κλπ, του Virtuoso προσφέρει επιλογές για μια μεγάλη ποικιλία προτιμήσεων και ενδιαφερόντων όλων των ταξιδιωτών. Τα ακίνητα κυμαίνονται από τέσσερα έως 4.004 δωμάτια, με το 49% κάτω από 100 δωμάτια, ενώ το 48% δεν είναι συνδεδεμένα με ένα εμπορικό σήμα ή μια συλλογή.

Οι ανερχόμενες τάσεις του 2020, όπως αυτές παρουσιάζονται από την Virtuoso, για τον κλάδο της φιλοξενίας και τα ξενοδοχεία είναι οι εξής:

Do Good: Καθώς οι ταξιδιώτες προσδίδουν ολοένα και μεγαλύτερη προτεραιότητα στη βιωσιμότητα ως παράγοντα στις ταξιδιωτικές τους αποφάσεις, τα ξενοδοχεία εφαρμόζουν πρωτοβουλίες που συμβαδίζουν με αυτές τις αξίες, οι οποίες ευθυγραμμίζονται με τις βασικές αρχές της Virtuoso για βιώσιμα ταξίδια: προστασία του πλανήτη, υποστήριξη τοπικών οικονομιών και ωδή στον πολιτισμό.

Storied Pasts: Τα ξενοδοχεία εμφυσούν μια νέα ζωή σε παλιούς θησαυρούς με συναρπαστικές ιστορίες και μετατρέπουν αυτά τα ιστορικά κτίρια σε ιδιότητες που προσφέρουν αυθεντικές, ουσιαστικές εμπειρίες.

Little Gems: Οι ταξιδιώτες που επιθυμούν την οικειότητα και την ιδιωτικότητα αναζητούν μικρές πολυτελείς κατοικίες σε ολόκληρο τον κόσμο που βρίσκονται μέσα σε ένα εκπληκτικό περιβάλλον που ενσωματώνει την αίσθηση τόπου.

Hot and Hip: Οι ταξιδιώτες θέλουν να μείνουν σε μοναδικά ξενοδοχεία που ανταποκρίνονται στον τρόπο ζωής τους με εντυπωσιακά σχέδια που αντανακλούν τις προτιμήσεις, τα πάθη και την προσωπικότητά τους.


Πηγή: Το παγκόσμιο πολυτελές ταξιδιωτικό δίκτυο Virtuoso®.
Αναδημοσίευση από hoteldesign.gr


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!