Εκδήλωση για την ασφάλιση της επιχείρησης στις 20 Ιανουαρίου στο ΕΒΕΘ

«Η ασφάλιση της επιχείρησης» είναι το θέμα εκδήλωσης, που πραγματοποιείται τη Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 στις 18.00 στην αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, (Τσιμισκή 29, Θεσσαλονίκη).

Η εκδήλωση πραγματοποιείται από την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος.

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από διακεκριμένους ομιλητές, για σημαντικά ζητήματα που αφορούν την ασφάλιση και την προστασία των επιχειρήσεων.

Συγκεκριμένα, θα αναλυθούν θέματα αστικής ευθύνης και επαγγελματικών ευθυνών, ασφάλισης της περιουσίας της επιχείρησης, ομαδικών ασφαλίσεων ζωής, συντάξεων, υγείας εργαζομένων.

Οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, στην οποία δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής, παρακαλούνται να συμπληρώσουν σχετικη δήλωση συμμετοχής, εως την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020, πατώντας ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!