2ο Conference: «Ώρα για Επενδύσεις στην Ελλάδα»

Τα νέα δεδομένα της ελληνικής οικονομίας και οι ευκαιρίες για επενδύσεις, θα παρουσιαστούν στο 2ο Conference «Ώρα για Επενδύσεις στην Ελλάδα» που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, στην αίθουσα “Ολυμπία” στην Αίγλη Ζαππείου.

Η εκδήλωση οργανώνεται από την εταιρεία Επικοινωνίας, Εκδόσεων, Διαφημίσεων και Συνεδρίων fmw financial media way, η οποία έχει μεγάλη εμπειρία στη διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων στην Κύπρο και στην Ελλάδα.

Το 2ο Conference “Ώρα για Επενδύσεις στην Ελλάδα” θα καλύψει τις εξής Ενότητες:
 • Φορολογικά, Επενδυτικά, Χρηματοοικονομικά
 • Ακίνητα
 • Τουρισμός
 • Ναυτιλία
 • Ενέργεια
 • Καινοτομία και start up εταιρείες

Η επίκαιρη αυτή νέα εκδήλωση διεξάγεται σ’ ένα καλύτερο οικονομικό περιβάλλον, σε σχέση με το 1ο Conference που έγινε μέσα στην κρίση. Σήμερα, η Ελληνική οικονομία βρίσκεται σε αναπτυξιακή πορεία και η κυβέρνηση έθεσε ως προτεραιότητα της τις επενδύσεις, ενώ προωθεί σημαντικά μέτρα για τη διευκόλυνση και υλοποίηση τους.

Τα νέα αυτά δεδομένα αποτελούν σημαντικές εξελίξεις που ενισχύουν την προσπάθεια για προσέλκυση ξένων επενδύσεων.

Στα πλαίσια αυτά, το 2ο Conference θα διερευνήσει:
 • Τα νέα δεδομένα της ελληνικής οικονομίας
 • Τα νέα μέτρα που λαμβάνονται για περαιτέρω εξυγίανση και ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας
 • Τις αλλαγές που προωθούνται στο επενδυτικό πλαίσιο για προσέλκυση ξένων επενδύσεων
 • Τις μεταρρυθμίσεις που προωθούνται στο φορολογικό πλαίσιο της Ελλάδας
 • Τις ευκαιρίες που υπάρχουν σε διάφορους τομείς για προσέλκυση ξένων επενδύσεων

Στόχοι του Conference

Κεντρική στόχευση του Conference είναι να διερευνήσει τα νέα δεδομένα της ελληνικής οικονομίας και να αναδείξει τις προοπτικές για προσέλκυση επενδύσεων. Στα πλαίσια αυτά θα εξεταστούν το οικονομικό περιβάλλον, το επενδυτικό πλαίσιο, το φορολογικό καθεστώς και οι συγκεκριμένες ευκαιρίες που υπάρχουν στους διάφορους τομείς για επενδύσεις στην Ελλάδα. Μέσα απ’ αυτή τη διερεύνηση, θα διαφανούν οι προϋποθέσεις και οι προοπτικές για επενδύσεις στην Ελλάδα. Ακόμα το Conference, επιδιώκει να συμβάλει στην προσπάθεια για ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Ελλάδας και την προσέλκυση σημαντικών επενδυτικών σχεδίων, που θα τονώσουν την ανάπτυξη της οικονομίας, θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και γενικά θα βοηθήσουν στη δημιουργία ποιοτικών έργων υποδομής στην Ελλάδα.

ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Στο Conference έχουν προσκληθεί για να μιλήσουν και να εκφράσουν τις απόψεις τους Υπουργοί, στελέχη κυβερνητικών τμημάτων αρμόδιοι για τις επενδύσεις, Τράπεζες, επενδυτικοί φορείς, ελεγκτικοί οίκοι, τεχνοκράτες και όμιλοι ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Το κόστος συμμετοχής στο Conference, που περιλαμβάνει την παρακολούθηση των εργασιών του καθώς και όλα τα γεύματα ανέρχεται στο ποσό των €250+ΦΠΑ.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε Έλληνες και ξένους που ασχολούνται με τον τομέα των επενδύσεων στην Ελλάδα.

Η χρονική στιγμή που θα γίνει η συγκεκριμένη εκδήλωση είναι ιδανική, αφού με τις αλλαγές που προωθούνται στην ελληνική οικονομία όλοι θέλουν να γνωρίζουν τις προοπτικές για επενδύσεις.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τις εργασίες της εν λόγω εκδήλωσης παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την εταιρεία fmw financial media way στα τηλέφωνα +302107244293 (Αθήνα) ή στο +35722342005 (Κύπρος) ή περισσότερες λεπτομέρειες στο www.fmw.com.cy.


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!