Σεμινάριο ΝΕ " Το Digital Marketing στη ζωή μας"

Ο Όμιλος Νεανικής Επιχειρηματικότητας – ΝΕ υπό την αιγίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου συνεχίζει την σειρά σεμιναρίων του , με ένα ακόμα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο με θέμα :
"Το Digital Marketing στη ζωή μας"

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: www.ergonblog.gr

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 με ώρα έναρξης 11:00 στην αίθουσα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αριστοτέλους 27 με την συμμετοχή 8 διακεκριμένων ομιλητών στο χώρο τους και είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να το παρακολουθήσουμε όλοι ζώντας μέσα σε μια νέα ψηφιακή εποχή.

Θα χαιρετήσει την εκδήλωση ο Γενικός Γραμματέας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου κος Θεοτόκης Κλεόβουλος

Η είσοδος στο Σεμινάριο για εγγραφές είναι :
15 Ευρώ Φοιτητικό
20 Ευρώ Κανονικό

Για οικονομικώς τακτοποιημενα μέλη του ΝΕ είναι δωρεάν
Θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης

Είσοδος όλους με την προϋπόθεση την έγκαιρη εγγραφή σας στην σχετική φόρμα:
http://clubne.com/%cf%84%ce%bf-digital-marketing-%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%b6%cf%89%ce%ae-%ce%bc%ce%b1%cf%82-2/

Η φόρμα εγγραφής λειτουργεί κανονικά και μας έρχονται όλες οι συμμετοχές σας και δεν χρειάζεται να κάνετε πάνω από μια προσπάθεια απλά σε σας φαίνεται λόγω κάποιου προβλήματος πως δεν λειτουργεί

Σε ποιους απευθύνεται :

- Πωλητές και Επιχειρηματίες οι οποίοι θέλουν να αυξήσουν τα αποτελέσματά τους.
- Νέοι που θέλουν να μάθουν την δεξιότητα της Πώλησης που θα τους βοηθήσει παντού στην ζωή.
- Νέοι επιχειρηματίες που γνωρίζουν ότι θα έχουν καλύτερα αποτελέσματα εάν ξέρουν να πουλάνε αποτελεσματικά.
- Startup εταιρίες που ενδιαφέρονται να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και να εκπαιδεύσουν το δίκτυο πωλήσεών τους.
-Απευθύνεται σε κάθε έναν που θέλει να διεκδικήσει και να τολμήσει να αλλάξει τα δεδομένα στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή. Σε κάθε έναν που θέλει να κινητοποιήσει τις εκπληκτικές εσωτερικές δυνατότητες και ταλέντα.
-Σε κάθε έναν που θέλει να τολμήσει να κάνει το αποφασιστικό βήμα για αλλαγή στην ζωή και ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας.
- Ελεύθερους επαγγελματίες
- Στελέχη επιχειρήσεων
- Εν δυνάμει επιχειρηματίες
- Δυναμικούς φοιτητές

Πρόγραμμα Σεμιναρίου
11-11:30 Εγγραφές
11:30 – 12:15 Μίλης Παναγιώτης "το μέλλον του ίντερνετ, όπου σαν χρήστες/καταναλωτές ή σαν αποδέκτες ή σαν επιχειρηματίες/διαφημιζόμενοι όλοι έχουμε ενδιαφέρον για το πως λειτουργεί, όχι τόσο τεχνικά αλλά ως κοινωνική μηχανική/ή κοινωνική μηχανή"
12:20 – 13:00 Αυλογιάρη Φαίη με θέμα “ Η δύναμη της κειμενογράφησης στο digital Marketing “
13:05 – 13:50 Νίκος Παρχαρίδης απο Vitamin Media με θέμα
Η δύναμη των social media στην επικοινωνία και στο Branding
13:50 – 14:30 Ταμβάκης Νίκος “ GDPR και digital Marketing”
14:30 -15:00 Διάλειμμα για Networking και Coffe Break
15:00 -15:40 Ραπτάκη Βίκυ ¨Ψηφιακή Διαφήμιση με Εικόνα ή Βίντεο Digital & Video Adv ”
15:45 – 16:25 Μηλιάτσης Γιάννης “Τεχνικές Follow up, στρατηγικές επιτυχίας και αύξησης του convretion rate από τις προσπάθειες του ψηφιακού marketing”.
16:30 -17:15 Κισκιπελής Γιάννης “: 10 tips για να έχεις μια αποτελεσματικη online παρουσία το 2020 “
17:20 - 18:00 Κρητικός Απόστολος O Ψηφιακός Μετασχηματισμός στην ελληνική αγορά. Μια ματιά στο 2030+.
18:10 Τέλος Σεμιναρίου


Περιεχόμενο

Παναγιώτης Μίλης
"το μέλλον του ίντερνετ, για το πως λειτουργεί, όχι τόσο τεχνικά αλλά ως κοινωνική μηχανική/ή κοινωνική μηχανή"
- τι γίνεται κάθε λεπτό στο ίντερνετ
- γιατί μοιράζεται ο κόσμος στοιχεία
- υπάρχει πραγματικά "δωρεάν" υπηρεσία?
- τι είναι διαφήμιση
- κανάλια επικοινωνίας
- αλγόριθμος facebook έκδοση 1 - έκδοση 2
- πότε κάνουμε επικοινωνία στο ίντερνετ και γιατί
- εργαλεία και άγνωστες λέξεις
- χαρακτηριστικά των σύγχρονων "ειδικών" στην ψηφιακή επικοινωνία
- συμβουλές διαχείρισης κοινωνικών μέσων
- ποια επικοινωνία είναι πιο αποτελεσματική
- κοινωνική επιστροφή της επένδυσης
- κοινωνική νοημοσύνη {(c) milis}
- case study "the soda matrix" (can be done as exersise if needed for interaction and fun)
- some metrics of posts
- a funny video (that is telling the truth on what is happening on the other side of the wire)


Παρχαρίδης Νίκος
The power of social media in communication and branding.
πως μπορεί να χρησιμοποιήσει μια επιχείρηση τα social media για να επικοινωνήσει τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα της και να κάνει γνωστό το brand της.


Ραπτάκη Βίκυ
Ψηφιακή Διαφήμιση με Εικόνα ή Βίντεο Digital & Video Adv
Τίποτα στα κοινωνικά μέσα δεν τραβάει την προσοχή τόσο όσο ένα βίντεο με καλό περιεχόμενο (video on demand). Όποια πλατφόρμα κι αν χρησιμοποιείτε (YouTube, Facebook, Instagram, Twitter ή Snapchat), η αποτελεσματικότητα τους μπορεί να είναι αρκετά υψηλή, σε συνδυασμό με πιο παραδοσιακούς και καθιερωμένους τρόπους του διαδικτυακού μάρκετινγκ, όπως το SEO.


Κισκιπελής Γιάννης
10 tips για να έχεις μια αποτελεσματικη online παρουσία το 2020
Το digital marketing, λειτουργεί σαν ένας ζωντανός οργανισμός, εξελίσσεται συνεχώς και μαζί με αυτό πρέπει να εξελιχτούμε όλοι, marketers, επιχειρηματίες και αγοραστές. Μαζί θα δούμε 10 πρακτικές συμβουλές για μια αποτελεσματική online παρουσία, στον digital κόσμο του 2020.


Φαιη Αυλογιάρη
“ Η δύναμη της κειμενογράφησης στο digital Marketing “
Σε μια εποχή που η εικόνα και το video κυριαρχεί στο διαδίκτυο, η χρήση της κάθε λέξης και των σωστών (σε κάθε περίπτωση) κειμένων προσδίδει ξεχωριστή βαρύτητα σε οποιαδήποτε διαδικτυακή εταιρική παρουσία και online διαφημιστική καμπάνια.

Αναπόσπαστο κομμάτι του Digital Marketing αποτελεί η κειμενογράφηση στο blog της κάθε ιστοσελίδας, η οποία στοχεύει τόσο σε άμεσα όσο και σε μακροπρόθεσμα αποτελέσματα διαδικτυακής προβολής.

Το Copywritting προσδιορίζεται πλέον ως στρατηγικό εργαλείο ύψιστης σημασίας που κάθε επιχείρηση ή ιδιώτης πρέπει να έχει στη «φαρέτρα» του!


Ταμβάκης Νίκος
"Marketing & GDPR: Νομικά ζητήματα & καλές πρακτικές"


Κρητικός Απόστολος
Ψηφιακός μετασχηματισμός είναι η μετάβαση μιας επιχείρησης στον ψηφιακό κόσμο, με στόχο την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και του Internet για την αυτοματοποίηση των εταιρικών διαδικασιών και την χρήση "έξυπνων" συστημάτων σε όλους τους τομείς της επιχειρηματικής δραστηριότητας: Παραγωγή, Πωλήσεις, Marketing, Διοίκηση. Πως κουμπώνουν τα δημιουργικά επαγγέλματα, το marketing και η διοίκηση επιχειρήσεων με όλα αυτά; Θα έχουμε την ευκαιρία να το συζητήσουμε σε αυτό το σεμινάριο.


Μηλιάτσης Γιάννης
“Τεχνικές Follow up, στρατηγικές επιτυχίας και αύξησης του convretion rate από τις προσπάθειες του ψηφιακού marketing”.

Τεχνικές Follow up, στρατηγικές επιτυχίας και αύξησης του convretion rate από τις προσπάθειες του ψηφιακού marketing. Όταν ο συνδυασμός marketing και πωλήσεων πετυχαίνει τότε τα αποτελέσματα είναι πάντα θετικά. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι οι περισσότερες επιχειρήσεις μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά τις ενέργειες πωλήσεων που κάνουν για να εκμεταλλευτούν τις προσπάθειες του marketing. Σε αυτό το σεμινάριο θα δούμε με ποιον τρόπο μπορείς να το καταφέρεις αυτό.

Βιογραφικά Ομιλητων

Μίλης Παναγιώτης
Ο Παναγιώτης Μίλης γεννήθηκε στο Άργος το 1969. Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Μarketing. Από το 1999 μέχρι το 2017 διετέλεσε Διευθυντής Marketing στην Βιομηχανία αναψυκτικών και χυμών EΨΑ Α.Ε Διαθέτει πολυετή επαγγελματική εμπειρία και εργάστηκε σε διευθυντικές θέσεις στις εταιρίες METAL DESIGN A.E, ΓΡΑΦΗ Α.Ε, Κοινοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Πτελεού και σε σημαντικές θέσεις στελέχους και συμβούλου στις εταιρίες LOGIC SYSTEMS ΕΠΕ, DATAVISION EΠΕ, ADVISORS A.E, KEMY. Eίναι πιστοποιημένος εισηγητής και εξεταστής στο ECDL, Ε.ΚΕ.ΠΙΣ και έχει πολυετή εμπειρία διδασκαλίας ως Καθηγητής Μέσης Εκπαίδευσης σε ΚΕΚ, εισηγητής σε σεμινάρια στο Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου (ΚΑΕΛΕ), Γενική Γραμματεία Ερευνας & Τεχνολογίας του Υπ. Βιομηχανίας κλπ.
Όπως είναι γνωστό, μεταξύ άλλων, είναι ιδρυτής των SmartApps.gr, crazydata.net, WeStream.net, MyData.gr και στο πλαίσιο αυτό έχει αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις, όπως κορυφαίες θέσεις στο All Times Top 10 Paid Apps in Greece στο App Store της Apple, ενώ έχει λανσάρει καινοτόμες υπηρεσίες συστημάτων διαχείρισης επικοινωνίας.


Παρχαρίδης Νικος
Έχω σπουδάσει διοίκηση τεχνολογίας στο Πα.Μακ. και τώρα ολοκληρώνω το ΜΒΑ executive στο Πα.Μακ.
Δούλεψε σε διάφορες διαφημιστικές της Β. Ελλάδας για 2-3 χρόνια και το 2014 δημιούργησε την Vitamin Media.
Σε 5 χρόνια η εταιρία έχει καταφέρει να έχει 15 άτομα στο δυναμικό της και αύξηση τζίρου μεγαλύτερη από 80% κάθε χρόνο.
Εξυπηρετούμε πελάτες όπως ο Μασούτης, η Lenovo, η Oscar, ο Μαρμαρίδης και διάφορα μεγάλα e-shop.
Σε συνέχεια των παραπάνω, τον Αύγουστο του 2019 ιδρύσε την Gordian Knot, μια υβριδική συμβουλευτική εταιρία.


Ραπτάκη Βίκυ
Η Βίκυ Ραπτάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Αποφοιτά από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια και συνεχίζει τις σπουδές της στο American College of Thessaloniki (ACT), όπου μέσα από μια διαδρομή στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες κυρίως, όπως Κοινωνιολογία, Ψυχολογία. Ανθρωπολογία, Φιλοσοφία κ.α. αποκτά πτυχίο Β.Α (Bachelor of Arts) in Liberal Arts (Ελευθέριες Τέχνες). Συνεχίζει τις μεταπτυχιακές τις σπουδές στο διακεκριμένο πανεπιστήμιο όσον αφορά τον επιστήμη της Γλωσσολογίας, University of Essex στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου αποκτά M.A (Master in Arts) in Applied Linguistics (Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία). Η πτυχιακή της εργασία με τίτλο “Teaching the language of literature”, πραγματεύεται τεχνικές διδασκαλίας της λογοτεχνίας σε μια ξένη γλώσσα.
Με την επιστροφή της στην Ελλάδα, ξεκινά να εργάζεται ως καθηγήτρια Αγγλικής σε διάφορα παραρτήματα των Φροντιστηρίων Σβάρνα, όπου και παραμένει για 12 χρόνια. Αποσύρεται για να δημιουργήσει οικογένεια και αφού φέρνει στον κόσμο μια κόρη κι ένα γιο, επιστρέφει ως καθηγήτρια αγγλικών στα προγράμματα Bridge/Bilingual του κολλεγίου Ανατόλια, όπου δίδαξε για 10 χρόνια.
Παράλληλα, εντάσσεται στη δημοσιογραφική ομάδα του ενός ψυχαγωγικού και ενημερωτικού τηλεοπτικού μαγκαζίνο που προβάλλεται στην Εγνατία Τηλεόραση, αρχικά ως αρχισυντάκτρια και κατόπιν ως παραγωγός και παρουσιάστρια. Στη συνέχεια, δημιουργεί την εταιρεία τηλεοπτικών παραγωγών 3 Heads Digital Media, στην οποία συνεχίζει την παραγωγή και παρουσίαση οπτικοακουστικού υλικού. Το πιο πρόσφατο της εγχείρημα αποτελεί η δημιουργία μιας νέας εταιρείας ψηφιακού μάρκετινγκ, της MVM, στην οποία, μεταξύ άλλων, αναλαμβάνει επίσης τις αρμοδιότητες της παραγωγής και παρουσίασης παντός τύπου τηλεοπτικών παραγωγών, με έμφαση στην προώθηση και προβολή επιχειρήσεων και επαγγελματιών, μέσω των εταιρικών βίντεο.
Στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με το fitness και την ευεξία πνεύματος και σώματος.


Φαιη Αυλογιάρη
Η Φαίη Αυλογιάρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Σπούδασε Marketing στο A.Τ.Ε.Ι.Θ., στο Τμήμα Εμπορίας & Διαφήμισης και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο του Portsmouth στην Αγγλία, όπου έκανε μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA). Έχει απασχοληθεί επί σειρά ετών στο χώρο των Mέσων Mαζικής Eνημέρωσης (Όμιλος Πήγασος-Ημερησία ΑΕΕ, ΕΤ3-εκπομπή E-Life «Τα Πάντα Για Τον Ψηφιακό Κόσμο», ΝΚ Media Group-Νικόλαος Καραμανλής, Αθ Λάλας κ.α.), στον Ιατρικό Κλάδο ως Digital Marketing Manager (IAKENTRO και Ιατρόκοσμος Αθηνών) αλλά και σε άλλες εταιρείες όπως την ASTRA AIRLINES, Home Creations Apostolides, την DK Marketing, την Domissima κ.α. Εργάζεται ως Freelancer κειμενογράφος, ως σύμβουλος Marketing και Digital Marketing διατηρώντας συνεργασία με πλήθος εταιρειών.


Κισικιπελής Γιαννης
Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη, τα τελευταία χρόνια εργάζεται στην Αθήνα, έχοντας συνεργαστεί με αρκετά agencies. Ειδικεύεται στο Performance Marketing, δηλαδή στο στήσιμο advanced campaigns σε Social Media και Google, καθώς και το Growth Marketing δηλαδή σε πολύ εξειδικευμένες πρακτικές, που στοχεύουν στην αύξηση συγκεκριμένων KPIs μιας εταιρείας. Έχει δουλέψει σε αρκετά project για μεγάλα Brands στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μερικά εξ αυτών: Matercard, Opap, Papastratos, Sc Johnson, Blue Star Ferries, Twitter, ofarmakopoiosmou.gr, Nestle, 11888 giaola κ.α.


Ταμβάκης Νίκος
"Ταµβάκης & Συνεργάτες" Αύγ. 2007 — Παρόν
Δικηγόρος Παρ' Αρείω Πάγο | Διαµεσολαβητής
Επαγγελµατική εµπειρία 12 ετών που περιλαµβάνει εκπροσώπηση πελατών σε
όλους τους βαθµούς δικαιοδοσίας της Ελληνικής Δικαιοσύνης καθώς και
διεκπεραίωση των υποθέσεών τους σε διάφορους επιχειρηµατικούς τοµείς όπως το
λιανικό εµπόριο, βιοτεχνίες, βιοµηχανίες, τραπεζικό σύστηµα κλπ.
Ενδεικτικά στοιχεία Παραστάσεων:
86 παραστάσεις σε συµβόλαια αγοραπωλησίας ακινήτων
94 παραστάσεις ενώπιον Πρωτοβάθµιων Πολιτικών Δικαστηρίων και 31
παραστάσεις ενώπιον Δευτεροβάθµιων Πολιτικών Δικαστηρίων
11 παραστάσεις ενώπιον πρωτοβάθµιων Ποινικών Δικαστηρίων
1 παράσταση ενώπιον Αρείου Πάγου λόγω πρόσφατης προαγωγής
Εµπειρία σχετικά µε το αντικείµενο του Γενικού Κανονισµού Προστασίας Φυσικών
Προσώπων από την επεξεργασία δεδοµένων προσωπικού χαρακτήρα (ΕΕ) 2016/679
Θεωρητική εκπαίδευση
Διδασκαλία Προστασίας Προσωπικών Δεδοµένων στα πλαίσια του
Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών "Δίκαιο της Οικονοµίας και των
Επιχειρήσεων"
Σεµινάριο Εκπαίδευσης στον Κανονισµό ΕΕ 2016/679 (Καθ. Ι. Ιγγλεζάκης)
Πιστοποίηση DPO Executive από Tuv Austria
Πρακτική ενασχόληση
Πλήρης συµµόρφωση τουριστικής µονάδας
Πλήρης συµµόρφωση µεγάλης εταιρείας λιανικής ένδυσης µε πολλά
υποκαταστήµατα
Πλήρης συµµόρφωση εταιρείας υπηρεσιών µετάφρασης
Πλήρης συµµόρφωση ταξιδιωτικού ιστότοπου
Πλήρης συµµόρφωση Νοµικού Γραφείου
Σηµαντικές Υποψηφιότητες
Υποψήφιος Υπεύθυνος Προστασίας (DPO) µετά από Πανελλαδική επιλογή
(shortlist) στην Εταιρεία Διαχείρισης Μη Εξυπηρετούµενων Δανείων,


Μηλιάτσης Γιάννης
Δημιουργός του Bizman.gr με εμπειρία στις πωλήσεις τα τελευταία 10 χρόνια τόσο σε μικρές επιχειρήσεις όσο και σε πολυεθνικές. Μέλος του National Association of Sales Professionals. Μέλος του Sales and Marketing Executives International. Μέλος του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος. Συγγραφέας του Βιβλίου "Δεν ξέρεις να πουλάς;" Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής και εκπαιδευτής πωλήσεων.
Εκπαιδευτής πωλήσεων στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο.
Certified Achology Life Coach

Κρητικός Απόστολος
Ο Απόστολος Κρητικός είναι συνιδρυτής της Social Mind, ενός digital marketing agency με κύρια αντικείμενα την δημιουργία εφαρμογών διαδικτύου και την online επικοινωνία. Είναι διπλωματούχος Μηχανικός Λογισμικού και Υποψήφιος Διδάκτωρ του Τμ. Πληροφορικής του Α.Π.Θ. στις ερευνητικές περιοχές του Ανοικτού Λογισμικού και της Ανθεκτικότητας Κώδικα. Το 2015 έλαβε πιστοποίηση Εκπαιδευτή στα Ανοικτά Δεδομένα από το Open Data Institute (Ηνωμένο Βασίλειο), ενώ από το 2018 ανήκει στο διεθνές δίκτυο Open Leaders & Experts του Οργανισμού Mozilla (Η.Π.Α.).


ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: www.ergonblog.gr


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!